Reklama

Reklama

Láska s vůní medu

  • USA Flowers and Honey

VOD (1)

Obsahy(1)

Květinářce Sarah se obrátí život vzhůru nohama po tom, co jí je odkázán ranč její zesnulou tetou. Sarah ho jezdila v dětství pravidelně navštěvovat a má na něj spoustu vzpomínek. Musí se ovšem naučit mnoho nového, s čímž jí pomáhá hlavně její soused včelař. Vrátí se ke svému květinářství a příteli v Los Angeles, nebo už se ranče nevzdá...? (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Asi pro ženy co sledují filmy u vaření to bude příjemný útěk z reality. Já ale film kde má květinářka úspěšnou prodejnu a sama si pěstuje na poli 20x30 m květiny nevěřím. ()

Reklama

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Romantický kýč o tom, že ženy mají sklon propadat citům a také mají rády květiny. Pěkná byla scéna s žížalou. Film též přináší zajímavé poučení, totiž že včely, které se pasou na ibišku, produkují červený med, ale nejsem si jistý, jestli je to pravda. Třeba na tom měla svůj podíl včelí královna importovaná z Ruska. Soucítil jsem s hlavní hrdinkou, když dostala žihadlo. Já jsem v dětství dostal několik žihadel při sběru lipového květu. V dospělém věku jsem dostal jedno žihadlo. To jsem takhle jednou šel rozkvetlou loukou a kouřil jsem cigáro. Najednou odněkud vystartovala včela a dala mi žihadlo do tváře. Přítelkyně vyslovila názor, že včela reagovala na můj útok chemickou zbraní. „Včela medonosná, varieta bojovná.“ Ani nevím, proč jsem zrovna na tenhle film koukal, ale neusnul jsem přitom, takže O. K. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama