Reklama

Reklama

Elitní povídky: Samuel Omar

(seriál)
  • Španělsko Élite historias breves: Samuel Omar (více)
Španělsko, 2021, 36 min (Minutáž: 12 min)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Samuelovi hrozí, že dostane vyhazov z bytu, ve kterém vyrůstal. Omar mu proto dá lákavou nabídku, jak sehnat peníze. (Netflix)

Recenze (2)

AloeB 

všechny recenze uživatele

Quien no apoya, no folla... Vedlejšák při vejšce typický spíše pro studentky konečně zastávají borci a daří se jim to skvěle. Nemám tucha, zda je Only for you real či jen obdobou only fans, ale jestli tam má Claudia Salas své obnažené fotky, tak sem s tím. Provedení brigádky je sice brilantní, focení je zábavné a Samuelovo dovádění řádně pikantní, ale celé to trpí zásadní blbostí - jednak, že si kluci neuvědomili, že Sama pod maskou by poznal i slepý v tunelu, a druhak, že možné vyloučení za focení erotických snímků ve školní uniformě jednoduše chlapci mohli zvážit - to je jak Peter Parker, co se po nepřijetí zapomněl odvolat. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Hodně velká bizarnost, která se buďto chce přiblížit šílenostem, co se mohou dít mezi mladými jen v Americe anebo je i Španělsko již takhle zvrácené. Těžko to soudit očima člověka, co nevyrůstá v ryze prozápadním světě, těžko soudit, zda se tohle v reálu opravdu děje nebo už je Elita obecně až moc přitažená za vlasy, každopádně časy, kdy jsem měl Samuela za normálního člověka, jsou už dávno ty tam. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama