Reklama

Reklama

Kdo přežije - Guatemala

(série)
  • USA Guatemala (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (78)

Jennifer67 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější reality show, a myslím že je fér když o tom, kdo vypadne rozhodují sami trosečníci a pak i o tom kdo vyhraje. Nesnáším pořady v nichž o všem rozhodují diváci, ti totiž nemají tušení kdo jaký je a vidí jen sestříhané verze. Akorát mě naštvalo že vyhodili Judda tomu jsem fandila asi nejvíc. ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem se dočkal a tahle soutěž se opět objevuje na televizních obrazovkách. Od začátku jsem si víc oblíbil kmen Yaxhá, protože já se klaním vždy spíše ke straně těch slabších. Došlo tam k zajimavým zvratům. V téhle sérii jsem si postupem času oblíbil Brandona, který mi přišel jako fajn kluk, zajistil mnohá vítězství svému týmu a byl jedním z nejužitečnějších hráčů ze všech. Tato série se mi moc líbila. Sice za vítěze bych si zvolil někoho jiného, ale i ten člověk, který vyhrál se mi za celou dobu soutěže nezhnusil. Takže jsem spokojený. ()

Reklama

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Musím říct, že mě neuvěřitelně unavuje, sledovat lidi, kteří přijdou do Survivoru s tím, že budou sami sebou a až je vyřadí, tak ještě řeknou že ničeho nelitují a že by nic neměnili.Celá hra je v podstatě o tom jak co nejlépe vycházet s lidmi, co nejvíce jich získávat na svou stranu a o tom udržet si s nimi co nejlepší vztah po tom, co jste je vyřadili. Myslet si, že budu sám sebou a že mě za to všichni budou mít rádi a že mě budou respektovat a nevyloučí mě je ta největší blbost a nejstupidnější myšlenka, se kterou můžete do hry přijít. Každej jsme jinej, takže samozřejmě že se budete muset více či méně přetvařovat, aby jste s nima vycházeli. Saomzřejmě, že vás budou ostatní srát, vy jim to ale říct nemůžete, protože on(a) bude rozhodovat o tom, jestli dostanete prachy. No a pak si přijde nesnesitelnej idiot jako Judd, kterej si myslí, že to má všechno v malíku. Nemůžu slovy ani vyjádřit jak moc by si ten člověk nezasloužil vyhrát. O tom jak ta hra funguje nemá ani nejmenší zdání. Samozřejmě do finále se dostat mohl, alespoň já bych si ho tam vzal, protože inteligentní člověk nemůže někomu takovému chtít dát milion dollarů. Proti ostatním nic moc nemám, na druhou stranu mě zase tak moc ale nenadchli. Je tu spousta relativně chytrých lidí, s nikým jsem se ale nijak moc neztotožnil. Asi bych ještě zmínil ono Rafovo odvolání slibu, kvůli čemuž se dost možná nedostal do finále, a to je chyba minimálně za sto tisíc dolarů. Tak nějak chápu proč to udělal, dělat to ale neměl. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Opravdová zkouška pro lidi, kteří si chtějí dokázat čeho všeho jsou schopni, aby vyhráli milion dolarů. Bez vody, jídla, příbytku, propojeni týmově, kde má každý svou podstatnou roli v přežití aby získali vše podstatné... Dva tými, jeden ostrov, tvrdé podmínky a jen jeden vítěz. U nás byla soutěž napodobována Trosečníkem v roce 2006, který uváděl Marek Vašut, ale né zcela se povedla ! ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je nemyslitelné čeho jsou lidé schopni.. Neumím si představit, že bych se do téhle soutěže někdy přihlásila, protože takového člověka, který to zkusí, si představuji jako zdravý úsudek postrádajícího, avšak velmi fyzicky i psychicky odolného jedince. Naskakuje mi z této reality show husí kůže. Ale natočené je to dobře :) ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Jediná série, ve které se skrytá imunita hrála před hlasováním. Později se hrála odhalování – po nebo před přečtením hlasů. (Zix.)
  • V této řadě byla poprvé zavedena tajná imunita. (VooDoo:*)
  • Do soutěže se přihlásilo celkem 800 osob, z nichž vzešlo 48 semifinalistů. Do guatemalského národního parku Naranjo pak odjelo 16 soutěžících. (LEGACY)

Reklama

Reklama