Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Obvykle mě intrikování soutěžících, jejich vzájemné podrazy a morální ubohost natolik sere, až se pro mě soutěž stává nesledovatelnou. Ale tenhle týden jsem o ni zakopla hned 2x a pokaždé si udržela mou pozornost. Vidím tam totiž člověka, co si počíná suverénně, přitom s ostatními manipuluje minimálně - své úmysly vlastně neskrývá a spoléhá v první řadě na sebe. Poslední přeživší svého původního kmene, kterému ostatní dávají najevo, jak není jedním z nich v době, kdy už dávno o nějaké připitomělé kmeny a falešnou sounáležitost nejde. A já jsem tomuhle hrdému chlápkovi začala přát vítězství, nejspíš si proto poslední díly nenechám ujít. Leda by ten okolní ubohý plankton žraloka přece jen udolal - na čest a spravedlnost se přece v "Survivorovi" nehraje, často nevyhrává ten nejlepší, ale ta největší svině. EDIT: Beru zpět, není hrdý - je to lulan, stejný prasečí pazneht jako ostatní a neumí prohrávat se ctí:-/. 55% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel zatím nejslabší série, kterou jsem viděla. Hlavně za to mohl příšerný výběr soutěžících, počet těch co mi byli sympatičtí se dal spočítat na prstech jedné ruky, proto se docela divím, že jsem spokojená s tím, kdo vyhrál. Nevím co tu všichni mají proti Cirii, ona byla jedna z těch málo sympatických lidí, už proto, že tam dokázala skoro všechny naprosto skvěle obehrát. Spoiler: Tahle řada by měla mít motto: Stěžujte si jak tam nechcete být, proste, aby vás poslali domů, nadávejte jim, řvěte na ně a oni vás stejně domů nepošlou a málem to dotáhnete až do finále. Shane byl jeden z nejmíň sympatických lidí co jsem tam kdy viděla. 3* ()

Reklama

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panama byla má druhá série co jsem viděl a musím říct že to bylo vážně senzační.Bylo to docela vyrovnané takže před sloučením to vypadalo že to bude fakt vyrovnané.Nakonec se však po chvíli času ujala vlády Casaya nebo jak se to píše no a zbytek mluví za vše.Má třetí nejoblíbenější série, kde jsem měl asi mé největší oblíbence z celého survivoru, nebo alespoň ze všech sérií co se kterýma jsem měl tu čest.Mí oblíbenci: Terry, Cirie, Austin, Dan, Bruce, Sally, Shane Oblíbený kmen: La Mina///Hodnocení: 100%/// ()

misa_laska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ciie naprostá katastrofa a fakt mě mrzí, že se dostala tak daleko. Škoda, že se těch listů nebála natolik, aby skončila. Od začátku jsem jí nemohla vystát a pokaždé jsem doufala, že jí vyhodí. Jen díky vypočítavosti se tam tak dlouho udržela. Danielle se ukázala jako pěkná mrcha a neměla šanci ani proti Arasovi ani proti Terrymu. Moc jsem fandila Terrymu a pokaždé když vyhrál imunitu, tak jsem se fakt těšila na kmenový rady :-). Ale při poslední výzvě, to bylo jasné už od začátku, měla prostě výhodu ve své váze.. Kdyby aspoň ty desky daly soutěžícím různě veliké podle jejich váhy, pak by to bylo spravedlivé!!!! A abych nezapomněla Shane, pro mě s přezdívkou "feťák", byl nejhorší. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Už hezkou řádku sezón se Survivor snaží zaujmout diváka nějakým trikem, tajnou imunitou, rozdělením kmenů, a podobně. Panama spojuje všechno, má exilový ostrov, tajnou imunitu a rozdělení kmenů podle pohlaví a věku hned na čtyři, vůbec poprvé v historii soutěže. Cast je rozmanitý a zajímavý, výstřední a sympatický, takový, že si snad každý může najít nějakého oblíbence. To je určitě velké plus. Kromě toho se však poprvé objevuje jeden z největších stratégů Survivora, kterého se dočkáme ještě několikrát. Vítěz: 1* - řadu bohužel przní vítěz, který je naprosto nahodilý, většinu času bez jakékoli strategie, a navíc s otravnou osobností. Je jediným důvodem, proč má tak skvělá řada ode mě jenom 4 a ne 5*. Top 20: Cirie Fields. Oblíbenci: Courtney Marit, Shane Powers ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • V této sérii byli poprvé soutěžící rozděleni podle věku. (AlohaAnty)
  • Natáčelo se v Perlovém souostroví u pobřeží Panamy. (LEGACY)

Reklama

Reklama