Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cookovy ostrovy

(série)
  • USA Cook Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Obsahy(1)

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (140)

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z her, která dokazuje, že i s čestnou hrou se dá dojít až do konce. Ano, tvůrci pořadu kvitují, když je ve hře mnoho podrazáků, protože přinášejí zvraty, emoce, a tedy i sledovanost. Ale já osobně si myslím, že kdyby mizerům, kteří se vymlouvají na to, že je to "jenom hra", nabídl v reálném životě milión dolarů, zaráželi by kudly do zad stejně jako ve hře. Oblíbené postavy: Parvati, Yul, Ozzy; Neměl jsem rád: Sekou, Billy, J. P. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozdělení do 4 kmenů podle etnik je sice zajímavé, ale víc mi vyhovuje tradiční dvoukmenové. S poslední čtyřkou jsem byla spokojená, jejich jízda byla opravdu neuvěřitelná. Těšilo mě, že je v pořadu Sundra, protože mi hrozně připomíná Angelinu. :) Co se týče soutěží byl Ozzi fakt pašák. Docela jsem měla ráda Parvati. Vítězství jsem vítězovi jednoznačně přála. Každopádně by mě zajímalo, co by se dělo, kdyby došlo ke shodě hlasů 3:3:3, to by se pak pro veliký úspěch znovu rozdělával oheň nebo co? :) ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další série silně návykové reality-show, tentokráte z ostrovů nesoucích jméno po slavném dobyvateli. Musím říct, že se zatím jednalo o sérii nejslabší, i když vlastně vyhrál jeden ze dvou mých favoritů. Toho druhého favorita porazil o jeden hlas. Měl bych být spokojený, ale nemohu. Série mi přišla značně nudná. Vyskytlo se zde jen několik fajn zvratů zásluhou židáka Jonathana. Soutěže už člověku začínají po zhlédnutí třetí sérii značně stereotypnět. Ještě dám 3*, ale to prvotní nadšení už začíná šumět někde v dáli. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cookovy ostrovy jsou zatím tou nejlepší reklamou na Survivor. Zásluhu na tom má skvělá kombinace výborného výběru prostředí, tak i casting hráčů. To, že jde o pestrý výběr osobností, o tom není pochyb, to je v každé řadě. Zde je ale hned několik zajímavých charakterů, které dokážou hru táhnout a uvést ji do tempa. Za všechny stačí jmenovat Yula, Johnatana, Ozzyho a když se přidá třeba blázen, jako je Cao Boi, tak je o zábavu postaráno. Další, co dělá tuto řadu o tolik lepší oproti ostatním, jsou zvraty ve hře. Bývá zvykem, že se dočkáme tak jednoho v období sloučení. Tady to ovšem neplatí a blafuje se od začátku a velké zvraty přijdou minimálně dva. Víc nemá cenu psát, po všech stránkách spokojenost (včetně vítěze) a tudíž jasných 100% ()

HArna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy jsem si nepomyslel,že mě bude reality-show tak bavit.I když,termín reality-show se ke kdo přežije moc nehodí. Po tímhle názvem si představuju sračky typu big brother,vyvolený a podobnej povl. Cookovy ostrovy patří k nejlepším serií,sw spousty zvratů.Byla to legrační serie.Ozzy je asi co se týče výzev nejlepší trosečník. 90% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Poprvé byli soutěžící rozděleni do kmenů podle etnického původu. (Zix.)
  • Odhadem 17 z 20 účastníků této série se do soutěže nepřihlásilo, ale vybrali a kontaktaktovali je náboráři. Bylo to z důvodu dlouhodobě malého počtu zájemců o show z řad rasových menšin. (Hidan)
  • Serie se natáčela u ostrova Aitutaki v souostroví Cookových ostrovů v jižním Pacifiku. (x_silver)

Reklama

Reklama