Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

Lum3n

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery!!! Skvělá série. Výborné obsazení kmene favoritů, což se ale bohužel nedá říct o fanoušcích, kde zaujal snad jen naivka Erik. To jak budete mikronésii hodnotit záleží na tom, jak se smíříte s Parvati a její partou černých vdov, které předvedli sérii naprosto neuvěřitelných blidsidů. Já se bavil. Škoda jen předčasného vyřazení Ozzyho, těšil jsem se na jeho dominanci v individuálních challengích. S vítězkou spokojenost, těžko najít argumenty pro zasloužené vítěztví někoho jiného. Z flirtující Parvati nám zkrátka vyrostla jedna z nejlepších přeživších všech dob. Oblíbenci: Ozzy, Parvati a více méně celý tým favoritů, z fanoušku pak jen Erik, jehož kousek s imunitou bude jen těžko hledat přemožitele (ikdyž J.T. a jeho předání imunity Russelovi je sakra silnej konkurent). 90%. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší z nejlepších. (při troše času navíc komentář snad malinko rozvinu) Hrozí MINISPOILERY!!! Zatím snad jen, že zcela nekriticky zbožňuju "klackovitou" Elizu a taky ......Parvati (a díky nim vlastně i Cirii, Natalii, Alexis, Jasona a zlomeného Pennera s uplakanou Ami). Zamilovanou puťku Amandu a zlobra, co se ještě dokázal držet na uzdě Jamese už méně. Z duše opovrhuji arogantním hlupákem Ozzym, ale to už jsem psal u CI. A také ultraprimitivní hlavohrudí Joelem. Erik Kathy a CHET!!! dodali tomuto survivoskému klenotu lesk a punc superzábavnosti, tak strašně neschopně roztomilou trojici už v žádné jiné sezóně neuvidíte. Snad jediná série, která mě nikdy neomrzí 110% ()

Reklama

st.ranger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidět, že opětovní návštěvníci mají navrh a dokáží také lépe spolupracovat než sorta lidí, která všechno dosavadní dění obkoukávala z televizních obrazovek. Fanoušci postupně mizí, z favoritů odstřelí okamžitě mizeru Fairplaye a nebezpečného Yau-mana. Nevyrovnanost poměru sil je zřejmá od začátku až k promíchání, kdy se stále jedná o intrikování proti fanouškům. Zásadní ránou je ale nepochopitelná nebetyčná hloupost a naivita fanouška Erica, který by při troše snaze a logického uvažování dokázal zaujmout pozici ve finálové trojce. Bohužel je zničen slepičím komandem a není schopen nijak rozmýšlet své kroky, které se mu nakonec vymstí. S výhercem nejsem spokojen, protože za celou dobu se pouze vezl na vlně silnějších a prohnanějších. Též nedovedu pochopit důvěru či empatie v charakter Amandy. Pro mě je to nesympatická potvora neschopná vymyslet strategii několik kroků dopředu. Její lži jsou navíc průhledné a chování nedůvěryhodné, zvláště pokud ji porota kritizuje, kouká smutně jako zpráskaný pes. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery!: Opět skvělá řada survivoru!! Možná dokonce nejlepší. Čím bych začala..S výherkyní Parvati jsem spokojená, což se divím :)), nikdy mi sympatická nebyla. Musím ovšem uznat, že stačí mít mozek a dá se dopracovat velmi daleko. Celkově s poslední trojkou jsem byla spokojená. Na některé okamžiky nikdy nezapomenu, opravdu perfektní např: Ozzyho vyřezaná soška imunity :)) , uplácení jídlo za imunitu :)), Jonathanův odchod, Kathyinin odchod. Velmi dojemné nebo vtipné scénky, které stojí za povšimnutí. Nejvíce mě překvapil Ozzyho odchod a když se nechal Erik doblbnout a daroval imunitu :)).Oblíbenci: Ozzy, Kathy, Cirie. Neoblíbení: Jason, Erik, Eliza. Erikovo napodování Ozzyho mi přišlo opravdu trapné, až ubohé. Fairplay naopak dost příjemně překvapil :) i když zmizel tak brzy...Celkově jsem s celou řadou spokojená, bavila mě velmi moc, shlédla jsem ji za 3 dny, nasmála jsem se zatím nejvíc ze všech řad. A byli i nejlepší lidé..5* perfect. ()

wafc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem na Cookových ostrovech Ozzymu fandil, tak tady jsem ho nesnášel. Stal se z něj namyšlenej idiot a ukazoval to v každém díle. Když vypadl, tak jsem měl radost, ale když úplně stejně naletěl můj oblíbenec Jason, tak už jsem se tolik nesmál :) Nutno dodat, že holky tuhle řadu zvládly teda s bravurou a zaslouženě vyhrála jedna z nich, i když mi bylo trochu líto, že to nebyla Amanda, která je na závěrečných kmenových radách absoluně neschopná. Jinak Ozzyho proslov směřovaný Parvati aspiruje na nejhloupější proslov všech dob v Survivorovi. PS: Eriku, Eriku, ty jeden moulo. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Soutěžící Erik Reichenbach je druhý soutěžící a jedním ze tří, který se vzdali imunity na kmenové radě. Je první, kdo kvůli tomu poté vypadl. (Zix.)
  • Jason Siska je první soutěžící, který pochází z Amerických Panenských ostrovů. (Zix.)
  • Jedná se o první sérii, kde byli soutěžící rozděleni na favority a fanoušky. (AlohaAnty)

Reklama

Reklama