Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Ve starších sériích většinou chvíli trvalo, než-li jste si utvořili k některému hráči sympatie. Čímž několik prvních episod bylo tak nějak o ničem. Mikronésie, kde se utkal kmen fanoušků a kmen "Kdo přežije" osobností, od prvního dílu jasně ukazuje, která série je ta nejtvrdší, nejpřekvapivější, nejzábavnější a vůbec obecně, která reality show je ta úplně nejkvalitnější. Jonathan, Ozzy, James, Parvati, Amanda.... lžou, manipulují, potí krev, kují pikle a je ohromná zábava sledovat je při tom :-). ()

Lum3n

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery!!! Skvělá série. Výborné obsazení kmene favoritů, což se ale bohužel nedá říct o fanoušcích, kde zaujal snad jen naivka Erik. To jak budete mikronésii hodnotit záleží na tom, jak se smíříte s Parvati a její partou černých vdov, které předvedli sérii naprosto neuvěřitelných blidsidů. Já se bavil. Škoda jen předčasného vyřazení Ozzyho, těšil jsem se na jeho dominanci v individuálních challengích. S vítězkou spokojenost, těžko najít argumenty pro zasloužené vítěztví někoho jiného. Z flirtující Parvati nám zkrátka vyrostla jedna z nejlepších přeživších všech dob. Oblíbenci: Ozzy, Parvati a více méně celý tým favoritů, z fanoušku pak jen Erik, jehož kousek s imunitou bude jen těžko hledat přemožitele (ikdyž J.T. a jeho předání imunity Russelovi je sakra silnej konkurent). 90%. ()

Reklama

Mičl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V této sérii je toho fakt hodně k vidění. Několik románků, dost zranění, klasický intriky, jednoho z největších dementů celé historie pořadu, ano mluvím o tom panicovi Ericovi, ikdyž o moc míň dementnější nebyl ani Jason s falešným klackem imunity. A hlavně mojí oblíbenou sexy vítězku. Favoriti měli zkrátka výhodu zkušeností s touto soutěží, která byla fakt znát. ()

Malakal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S kajdovo komentářem se nedá dělat absolutně nic jinýho, než souhlasit. Ten nejlepší cast, který kdy byl (po posledních sériích se obávám, že lepší už nikdy nebude), se postaral o nepopsatelnou atmosféru CELÝ série a já se díky tomu k různým epizodám často vracím a pořád je zbožňuju stejně. Prostě TOHLE je pro mě Survivor! (Dodatek: Teď se ještě nedá dělat absolutně nic jinýho, než souhlasit, s Tomovo komentářem :)) ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle pro me bylo velke zklamani. Sice jsem rada znovu videla Ozzyho a Jamese, ale slepici spolek mi drasal nervy a ty jejich vecne podrazy jsem jim ani trochu nebastila. Navic dokolecka opakovat porad to same neni ani trochu zabavne a uz vubec ne imponujici. Jestli ma mit tahle serie nejaky rekord, je to pro me ta rozhodne nejhloupejsi. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Kathy Sleckman se do soutěže hlásila celkem 5krát. (Kulmon)
  • Jason Siska je první soutěžící, který pochází z Amerických Panenských ostrovů. (Zix.)
  • Soutěžící Erik Reichenbach je druhý soutěžící a jedním ze tří, který se vzdali imunity na kmenové radě. Je první, kdo kvůli tomu poté vypadl. (Zix.)

Reklama

Reklama