Reklama

Reklama

Kdo přežije - Tocantins

(série)
  • USA Tocantins (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Benjamin Wade

Obsahy(1)

Přechytračit, přelstít a přežít, toto všechno musí udělat soutěžící, aby vyhráli jeden milion dolarů. Ten, kdo nevyhraje imunitu bude vyloučen naopak, kdo získá imunitu bude mít větší šanci dostat se před závěrečnou kmenovou radu a stát se tak posledním přeživším. Poznejte krásy Jižní Ameriky, konkrétně brazilských lesů a plání. Boj o vodu, pití, místo v kmeni, s počasím a hlavně s nebezpečnými predátory to vše uvidíte v sedmnácté řadě Survivor: Tocantins - Brazilian Highlands. (reich)

(více)

Recenze (79)

Lucindajet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Jedna z těch lepších řad, strašně moc zajímavých lidí. Zabiják draků coach je za všechny prachy, věčně vykulenej Stephen fakt úsměvnej, (pro mně nepochopitelnej) outsider sympaťačka Sierra, samice Taj, miláček JT a fešáček Brandon. Nevím čím to je ale série ve vnitrozemí mě baví nějak víc. Oblíbenci: Sierra, Taj, Brandon, Spencer ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštní série na poměry Survivor. Hodně zajímavý je bijec draků Coach, ale jen s ohledem na to, jak netypický člověk to je. Největší radostí pro mě bylo vyhození Sierry a Erin, nesympatické trubky, které se vezli jen díky potřebě vyloučit jiné hráče. Nutno přiznat, že tohle je i dost raritní série z hlediska podrazů, protože se jedná skoro až o čestnou řadu. Velká změna, avšak tu si hned vykompenzuje Samoa. Vítěz je s ohledem na strategii opravdový válečník a je rozhodně milé, že vyhraje i někdo jiný než zcela falešný a prolhaný manipulátor. ()

Reklama

Košoun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série bez nějakých speciálních zvratů a novinek, což dohání docela dobrá hra soutěžících - podrazy docela dost dobré, aliance ne až tak silné, jak se může zdát. A hlavně závěrečná obhajoba před hlasováním naprosto famózní "reality drama". Otázky porotců i osočování dvou finalistů rozhodně skvěle zakončilo tuhle sérii. Vítěz hodně zasloužený. Negativum série pro mě určitě Coach, který mě svou existencí neuvěřitelně iritoval. ()

Flory14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Nebudu lhát, tuhle sérii táhne hlavně totální blázen Couch. Samozvaný Dragon Slayer, který si buď žije ve vlastním světě nebo si snad ze všech lidí dělá srandu, tahá zábavu celé série. Doprovod mu dělá velký sympaťák JT, výborný stratég Fishback a totální hajzl Tyson( král hlášek na kameru).Originální prostředí, uprostřed Brazílie je super (jak já miluju vnitrozemské série). Zavérečná rada je dosti vyhrocená a totálně neunesená jedním hráčem. Vítěz je za mě dobrý. NEJVÍCE ZAPAMATOVATELNÝ MOMENT: Couchova bolest zad a jeho pobyt na Exilu NEJKLÍČOVĚJŠÍ MOMENT: Vyřazení Tysona NEJLEPŠÍ HRÁČ: Stephen Fishback NEJOBLÍBENĚJŠÍ HRÁČ: Benjamin "Couch" Wade ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ikdyž tato série by ode mě mohla dostat vyšší hodnocení už kvůli nádhernému prostředí, musím zůstat u průměru, protože tato soutěž je především o soutěžících a ti, jak se mi zdá, jsou v této sérii jedni z nejslabších. Nevýrazné typy, které se snaží být výrazní jen svou vypatlaností, egoismem atd., například namachrovaný egoista, který se někdy vůbec neposlouchá, někdy se naopak poslouchá rád a hodně - Coach, rádobyvtipný, nesympatický mormon Tyson... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Toto je zatím poslední řada Survivor s 16 hráči. (Hidan)
  • Tamara „Taj“ George je zpěvačka kapely SVW (Sisters with voices) a manželka bývalého hráče NFL Eddieho George. (Zix.)

Reklama

Reklama