Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

Hismael 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

19. série Kdo přežije Samoa je do té doby jedna z těch nejnáročnějších, hlavně díky počasí. Zároveň je v ní soutěžící, který předvádí nejlepší taktickou hru, jakou kdy tato reality show zažila a všechny si tam vodí jako loutky. Souboje o imunitu, nebo odměnu, jsou stále zajímavé a napínavé, tak jak je zvykem. ()

Agneszka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: V některých komentářích se fandí Russellovi, v některých je hanoben. Možná je pravda, že se mu věnovalo nejvíce času. Ale, nemůže to být tím, že byl prostě nejzajímavější? Popravdě mě uchvátil tím, jak to má v hlavě srovnané a že si opravdu na nic nehraje. Což je vůbec poprvé, co jsem se takovým přístupem setkala. Opravdu poprvé. Tváří v tvář závěrečným výpovědím nakonec lžou všichni, blafují, vymlouvají se, protiřečí si. On ne. Ani nemohl, protože celou dobu se netajil tím, že chce vyhrát a i jeho závěrečná řeč byla přesně taková, jakou jsem od vůbec první série toužila slyšet. Od prvního dílu můj oblíbenec! Protože upřímnost a říkání pravdy i když nemusí být příjemná je vlastnost, která je pro mě velmi důležitá! ()

Reklama

SniperG1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejlepší série ! Kdo by čekal, že ve finálové trojce budou všichni z bývalého kmene Foa Foa?? Ale to se musí vidět :) Russell Hantz je v této hře opravdovým HRÁČEM se vším všudy a určitě si to zasloužil vyhrát ! Nebýt vlastně Russella, tak je tahle série úplně o ničem, protože zbytek soutěžících byla banda líných a nudných tupců ! Jinak série plná nečekaných zvratů ( Díky bohu za Russella ) , nabitých disciplín a krásného prostředí...100% ()

Simpoch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden veliký spoiler. Jsem si téměř jistý, že kdyby se tohle podařilo Russovi o deset řad později, porota by mu dala 90% hlasů. Přesto jsem s vítězem a celou touhle sérií velice spokjený. Natce se musí přiznat, že Erika vlastně dostala ona a pak už to dle Russových slov bylo jen domino. Palec hore. ()

yeniczek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Samoa SAMOA!" Je to tak, Russell je hráč a díky němu je sledování ryzí radost. Hraje totiž přesně ve stylu "chci si to užít,je to JEN hra a od toho tady jsme". V kontrastu s citlivkama okolo něj je to prostě jen a jen jeho řada. Ten rozdíl byl poznat, když se začali všichni hroutit kvůli špatnému počasí (jak kdyby nevěděli, že tam budou maximálně 5 týdnů) a Russell s úsměvem pozoroval, jak se okolo něj všichni nesmyslně sypou. Tak to má být :) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Tato řada měla mít původně jen 18 soutěžících. (Hidan)
  • Soutěžící Mike Borassi měl původně hrát už v předešlé sérii Tocantins (2009), ale byl z ní stažen kvůli zdravotním problémům. (Zix.)
  • Když byl evakuován člen Foa Foa Mike Borassi, musel i tak poté jeho kmen na kmenové radě vyřadit dalšího člena z kmene. Když byl později evakuován člen Galu Russell Swan, jeho kmen nemohl dokončit soutěž a tedy prohráli. Kmen Galu poté na kmenové radě nikoho vylučovat nemusel. (Zix.)

Reklama

Reklama