Reklama

Reklama

Kdo přežije - Ostrov vykoupení

(série)
  • USA Redemption Island
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano, Russell Hantz, Andrea Boehlke

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni. Kdo se nepřizpůsobí, kdo nevyhraje imunitu, ten bude vyloučen.
Hráči poté co je kmen vyloučí nejsou vyřazeni ze hry, nýbrž putují na Ostrov vyhnanství, kde budou mít šanci se v určitý čas a po vyhrání soubojů s ostatními vyřazenými do hry opět vrátit. 
Soutěžící se musí vypořádat nejenom s tvrdými podmínkami na ostrově, ale i s nedostatkem vody a jídla. 39 dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden se stane posledním přeživším, který vyhraje jeden milion dolarů.
Poznejte krásy tohoto prostředí: Karibského moře, Tichého oceánu a nakonec Jížní Ameriky. Toto všechno vám přináší dvacátá řada Survivor. (reich)

(více)

Recenze (100)

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rob Mariano alias Boston Rob je můj vzor :-) a jednoznačně nejoblíbenější hráč už od Survivor Markézy. Ten člověk má všechno - výstižné, drsné a vtipné komentáře, výborné čtení hry, vyniká ve fyzických i logických soutěžích, v obstarání všeho potřebného v táboře, má obrovské charisma a vůdčí schopnosti, je ikonou téhle soutěže a jeho zásluhou vznikl pravděpodobně nejsilnější citový moment v historii téhle hry při reunionu All Star řady - jak říká na svých stránkách: je to profesionální Survivor. SPOILER - I přesto, že je to tedy ten nejuspokojivější vítěz, jaký vůbec mohl být, tato řada má v podstatě jen jeho. Kromě něj bavil ještě šílený agent Phillip. Jinak je to však pouze a jenom jízda Bostona Roba, který si ze všech udělal svoje ovečky, což jsem si osobně velice užíval, bylo to však přesevšechno díky tomu poněkud bez napětí. ()

Darth_AK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY (SAMOZŘEJMĚ) Jak si Boston Rob s velkou slávou pro milion došel aneb totální kontrola hry. Ostrov vykoupení přivedl zpátky dva hráče, Russell Hantz netěžící z výhody back-to-back sezón se rychle pakoval domů, Boston Rob hru kompletně ovládl a do finále si dovedl nejvíc prázdnou hráčku za dlouhou dobu a speciálního agenta Phillipa "trotla" Sheparda. Poměrně předvídatelný (a mně bohužel předem známý) výsledek je hlavně od sloučení velmi náročné sledovat, jelikož se jedná asi o nejvíc tovární kdo přežije. Rob sehrál jednu z nejlepší her co se kontroly týče, jeho zpovědnice hru aspoň trochu oživovaly, jinak to měl na starosti jen Philip se svými slipy a agentskými kecy. Zapatera vejde do historie jako jeden z nejméně zapamatováníhodných kmenů v historii soutěže. Čekal jsem dominanci, nečekal jsem až takovou nudu. TOP OKAMŽIK SÉRIE: Phillip Shepard je nazván idiotem a dokáže to přetavit v rasový problém. ()

Reklama

DonQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mne asi nejslabší série z dosud cca 10-15 viděných. Hvězdní hráči mi nevadí, ale bohužel k nějakému souboji dvou osobností nedošlo vůbec, takže celá tato specialita v sérii přišla vniveč. Co se týká ostrova vykoupení, tak rozhodně bere na atraktivitě a napínavosti soutěže. Zkrátka vyloučení na kmenové radě má znamenat konec a ne tenhle paskvil. Hodně se mi nelíbí casting, protože k dvěma silným hráčům z předchozích řad vybrali skutečně hodně slabou squadru, která celkově zcela propadla. Nebudu spekulovat nad tím, jaký byl záměr TV produkce, ale myslím si o tom své... Rozhodně si nemyslím, že Rob jakkoliv exceloval a předvedl svou nejlepší hru. On totiž skoro hrát nemusel, když měl kolem sebe samé ovce. Takže tahle taškařice je skutečně jen dárek a reklama pro Roba, ale nejde o dobrou zábavu jako v jiných řadách. Jediné co si budu z téhle řady pamatovat pozitivního je agent Shepard, který je fakt cvok a slzy Russella (které snad byly jako jedna z mála věcí téhle řady spontánních). Pro mne tedy velký propadák a už se těším na jiné - lepší řady. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Škoda, že Russell vypadl tak brzy. Mohlo to být zajímavější. Jinak Rob s přehledem vítěz, pěkně si všechny povodil jak potřeboval. Jako zajímavý prvek hodnotím ostrov vykoupení, příjemná změna. Jen škoda, že tolik soutěží o imunitu bylo zaměřených na skládačky a výdrž. Chtělo to něco akčnějšího :) ()

hulinsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Genialni one man show v podani Bostona Roba, kteremu neni co vytknout. Nabeh a potencialn na nejlepsi serii ever totiz zhatili hned v pocatku ti amateri, kteri se nepochopitelne vzdali sve jedine sance na uspech - Russella. Boston Rob si s nimi pote uz jen vytiral prdel natolik peclive, ze jim nedal sebemensi sanci si cuchnout, coz sice znamenalo absenci zvratu ci prebehnuti, presto bylo fascinujici sledovat, s jakou jistotou mel Mastermind hru celou dobu pod kontrolou. Ignoratum z druheho kmene nikdy neodpustim, ze pripravili divaky o nejlepsi mozny zazitek - zazit a sledovat primy boj a valku v podani dvou nejlepsich hracu v historii teto hry - Mariana a Russela. Boston Rob ftw ! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Natalie Tenerelli se ve svých devatenácti letech stala nejmladší účastnicí soutěže všech dob. (Stanley619)
  • Původně místo Roba Mariana měl nastoupit Richard Hatch, vítěz první řady Kdo přežije: Borneo, ale nakonec bylo jeho vízum zamítnuto. (MGMCZ)
  • V této řadě bylo poprvé zavedeno pravidlo, že ten, kdo z vlastní vůle opustí soutěž bez nutnosti vyvolané zdravotními potížemi, nemusí skončit v porotě. Byla to reakce na předchozí řadu Kdo přežije: Nikaragua (od r. 2010), kdy si diváci stěžovaly na účast hráček NaOnka Mixon, Kelly Shinn v porotě poté, co hru vzdaly. (BLANIK.)

Reklama

Reklama