Reklama

Reklama

Kdo přežije - Amazonie

(série)
  • USA The Amazon
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jenna Morasca

Obsahy(1)

V pořadí již šestá série, tentokrát z Jižní Ameriky. Natáčelo se v severozápadním brazilském státě Amazonas v okolí řeky Río Negro, která se vlévá do Amazonky. Pro natáčení byla využita soukromá přírodní rezervace Floresta da Vida a zázemí hotelu The Ariau Amazon Towers. (obivan568)

Recenze (76)

Ivusha 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrá řada. Skvělé bylo počáteční rozdělení do kmenů podle pohlaví. Navíc jsme tam měli dobrou skvadru lidí od děsných a otravných postav (Roger a jeho sexistické narážky a názory na homosexuály, Joanna s gospely byla šílená), přes dobré stratégy (právnička Deena byla hodně dobrá a Rob je sice vůl, ale talent se mu upřít nedá), hloupé silikonové blondýny, co se zvládly ohánět svou inteligencí, i když na kmenových radách snad nikdy nevyspelovaly správně jméno a navíc šlo o nejlépe manipulovatelnou holku snad v historii soutěže (Heidi), namyšlené, rozmazlené a líné modelíny (Jenna - tu bych fakt - být tam s nimi - flákla, že by se z toho nevzpamatovala), až po docela milé soutěžící (Christy, Butch nebo Matt). Zpočátku to vypadalo, že chlapíci se budou celou dobu bušit do ramen, jací jsou to machové, a diskutovat o zadcích svých soupeřek, ale záhy přišlo promíchání kmenů a byla to super jízda (i když teda Rob neustále tlachal o těch zadcích). Rob byl opravdu skvělý stratég a mastermind, ale když mluvil na kameru, tak byl taky na tečku... prostě to bavilo. Jen to mohl vyhrát spíš Matt. S vítězem nejsem spokojená vůbec, měla jsem na tu osobu averzi od prvního dne. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER, KTERÝ MŮŽE PROZRADIT, KDO BYL VE FINÁLOVÉ DVOJCE: Amazonie předvedla svou krásnou přírodu a přinesla další várku zajímavých přeživších. Série to byla zaručeně dobrá a to hlavně díky Robově skvěle promyšlené hře. Finálová dvojka byla trochu překvapením, ale čekal jsem nějaký takový zvrat. Přijde mi, že ty dva tou hrou proklouzli neviděni a neslyšeni. Spíš byly pro smích. Oblíbené postavy: Rob, Christie Nejméně oblíbené postavy: Daniel, Roger ()

Reklama

houdek442 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY. Stejně jako minulá řada (Thajsko), i tato mi přijde velmi slabá, co se náročnosti a hráčů týká. Přijde mi, že soutěžící vůbec neměli nouzi o jídlo a ani výzvy nebyly nijak extra náročné. Drtivá většina soutěžících byla nudná, takže jsem se ke sledování chvilkami i nutil. Perličkou bylo finále, kam se dostali jedinci, kteří si své místo vůbec nezasloužili. Jenna pro kmen nedělala nic a Mattova hra byla o ničem (nehledě na to, že na finální kmenovce řekl, že si své místo vlastně vůbec nezaslouží a ať pro něj nehlasují). Nejoblíbenější hráč: Rob Cesternino. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY***Celkem 86%***TV/// Soutěžící 9/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Prostředí 9/10/// PLUS: zdařilé rozdělení na mužský a ženský kmen, hodně jsem si oblíbil neslyšící Christy a velice se mi líbila strategická hra Roba MINUS: snad si jen drobně rejpnu do castingu, koho to napadlo aby 4 ženský z 8 měli jméno začínající na jedno stejné písmeno, kdo se v tom potom má vyznat./// Shrnutí: Snad poučení z minulého dílu a kritika na nepovedený casting dala vzniknout jedné z těch hodně povedených řad, kterou jsem si užil od začátku do konce. Víc jsem fandil holkám, ale to asi nebudu jediný. Navíc příznačné prostředí Amazonky je skvělé. ()

mysak.pitlik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atraktivitu téhle řadě zajistil Rob, který se sice v reálném životě považuje za outsidera, ale v Amazonii si všechny vodil jako na drátkách. Rozum mi zůstával stát nad tím, za jakou sexbombu platila Heidi. To všechny okouzlily její silikony? Vždyť vypadala příšerně a když do toho ještě začala mluvit... Každopádně vítěz k tomu podle mě přišel jak slepý k houslím. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Christy Smith je první neslyšící účastnicí show. (Zix.)
  • Jedná se o první sérii, kdy se kmeny rozdělují dle pohlaví. (obivan568)
  • První série, ve které se soutěžící Jenna Morasca vzdala imunity a dala jí Heidi Strobel. (Zix.)

Reklama

Reklama