Reklama

Reklama

Kdo přežije - Thajsko

(série)
  • USA Thailand
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2002

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Obsahy(1)

Další série soutěže se přesouvá do Thajska, na ostrov Koh Tarutao, který leží v Andamanském moři. Šestnáct trosečníků je vysazeno na ostrově, kde proběhne rozdělení do dvou týmů Chuay Gahn a Sook Jai. Každý tým si vybere svoji domovskou pláž a tím zahájí svůj boj o přežití odehrávající se v období monzunových dešťů. Tato série přináší do soutěže několik nových prvků a plno zajímavých soutěží na vodě i na souši. (HawkeyeSaw)

(více)

Recenze (57)

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabá série od začátku do konce na které je nejhorší to, že když jsme si někoho oblíbil tak ho pomalu hned vyřadily a vše bylo velmi předpokládané a nebyl zde nějaký zvrat. A soutěžící? Nejvíce jsem přál Erin (Pohledná a uměla i hrát.) a Kenovi (Sympatický silák co makal i v táboře.) pak i tak nějak jiným, ale v Chuay Gahn jsme neměl nikoho oblíbeného a nechápu jak ten kmen mohl dojít tak daleko. Celý kmen Chuay Gahn tu sérii dle mne sráží dolů. Zajímavé zde byly maximálně tak ty logické úkoly toď vše. 2z5 ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší série? Možná ano. Špatná série? Ani moc ne. Najdou se zajímavá individua (Robb), která to dokážou aspoň chvílemi trochu nakopnout. Některé momenty taky stály za to, i když jich není třeba tolik, co v jiných řadách. Navíc finále není žádná jasná záležitost, jak tomu někdy bývá, což taky není vůbec na škodu. Nicméně nevýrazní, nesympatičtí a otravní hráči tuto sérii jednoznačně potápí. ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery Série s jedním z nejprotivnějších castů a neuspokojivým vývojem neobsahuje prakticky jediného člověka, kterému by se dalo doopravdy fandit. Až na pár celkem zajímavých strategických tahů nestojí za řeč. Vítěz: 4* - jedna z nejdominantnějších her v historii soutěže, ovšem odpudivá osobnost. Oblíbenci: Erin Collins ()

Opsha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdaleka ne tak špatná série, alespoň na to jakou má pověst. Pravda, soutěže dost často stojí za starou belu (odebírání vlajek, třídění ryb, WTF?!), k tomu je tu jeden z nejhloupějších zvratů v historii a vítěz je jasný přibližně od poloviny, ale... A to je hodně velké ALE... A tím "ale" je opravdu zábavné obsazení, za jaké můžou současné "super řady" od Samoy výše jenom závidět. Nerudný stařík-bankrotář Clay, bláznivá Jan, potroublý skejťák Robb (s dvěma B, nezapoměňte), slizký stratég s vizáží i minulostí pornoherce Brian a jeden z nejsympatičtějších lídrů kmene vůbec Jake - tolika zajímavých lidí se dnes nesejde ani za čtyři řady dohromady. Čili, tuhle řadu nesledujte kvůli soutěžím, ale kvůli lidem. Rozhodně neprohloupíte. P.S. Pokud chcete vidět opravdu špatnou řadu, zkuste Panamu, Samou nebo All-stars ()

HawkeyeSaw 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se připojit k všeobecnému názoru, který tuto sérii označuje za nejslabší. Už samotný začátek odlišný od předchozích sérií tuto řadu rozjíždí poněkud novým způsobem a nejedná se o jedinou novinku, kterou tato řada přinese. Cesty loďkou pro pitnou vodu i na soutěže odehrávající se z velké části přímo na moři a obecně nádherné prostředí Andamanského moře dodávají této sérii jedinečnou atmosféru. Soutěže byly často zaměřené určitými způsoby do místního orientálního stylu a setkávání se s místní kulturou ke konci série bylo také perfektní. Pravda je, že leckteří soutěžící byly skutečně pro pořad slabí, ale zdaleka to neplatilo o všech a souboj dvou věkových skupin měl také něco do sebe. Celkově hodnotím jako jednu z nejlepších sérií. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (9)

  • Producenti tentokrát sami nerozdělili kmeny před začátkem soutěže, ale nechali to na dvou nejstarších soutěžících, kteří si vybíráním sestavili svoje kmeny. (Hidan)
  • Jedná se o první sérii, ve které Jeff Probst moderoval jak živý finálový přenos, tak tzv. Reunion. (Alex24)
  • V této řade dostali účastníci poprvé možnost v jednom momentu soutěže přestoupit do druhého kmene. (Hidan)

Reklama

Reklama