Reklama

Reklama

Kdo přežije - Thajsko

(série)
  • USA Thailand
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2002

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Obsahy(1)

Další série soutěže se přesouvá do Thajska, na ostrov Koh Tarutao, který leží v Andamanském moři. Šestnáct trosečníků je vysazeno na ostrově, kde proběhne rozdělení do dvou týmů Chuay Gahn a Sook Jai. Každý tým si vybere svoji domovskou pláž a tím zahájí svůj boj o přežití odehrávající se v období monzunových dešťů. Tato série přináší do soutěže několik nových prvků a plno zajímavých soutěží na vodě i na souši. (HawkeyeSaw)

(více)

Recenze (57)

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabá série od začátku do konce na které je nejhorší to, že když jsme si někoho oblíbil tak ho pomalu hned vyřadily a vše bylo velmi předpokládané a nebyl zde nějaký zvrat. A soutěžící? Nejvíce jsem přál Erin (Pohledná a uměla i hrát.) a Kenovi (Sympatický silák co makal i v táboře.) pak i tak nějak jiným, ale v Chuay Gahn jsme neměl nikoho oblíbeného a nechápu jak ten kmen mohl dojít tak daleko. Celý kmen Chuay Gahn tu sérii dle mne sráží dolů. Zajímavé zde byly maximálně tak ty logické úkoly toď vše. 2z5 ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V téhle sérii jsem měla velký problém vybrat někoho, komu bych mohla fandit. Zdálo se, že jedinými kandidáty mohou být Shii Ann nebo Tanya. Ghandia tu hru hodně pokazila, když vůbec nezvládla situaci; Teda mi bylo hodně líto, i když o něm samozřejmě nemám žádné iluze. Tahle soutěž je dobrá v tom, že těm mladým trochu srazí hřebínek, a že si třeba do života odnesou nějaké ponaučení či pokoru. Co se týče Helen, vždycky mě hrozně pobaví, když lidi nedokážou přenést přes srdce "zradu" a taky to, že se pak nechají uchlácholit slabým a neupřímným vysvětlením, jen aby tu hroznou trhlinu ve svém srdci mohli zacelit ... Bože, je to hra. Lidi tam jdou, aby vyhráli, ne aby se kamarádíčkovali. Mimochodem, když nechci, aby mě lidi posuzovali podle koz, tak si je sakra nenechám udělat, ne? - tolik k Erin. K vítězi nemám výhrady: z toho, co bylo k dispozici, to asi lépe vybrat nešlo. ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem si nejdřív říkala proč to má tak nízké hodnocení. To musí být omyl, ale není. Tady v téhle sérii nebyla žádná výrazná osobnost ani "dějové" zvraty. Jediné, co se tam dělo, byl fakt, že je dva kmeny žili určitou dobu pod "jednou střechou", ale sloučeni nebyli, což malilinko zamíchalo kartami. Škoda, že tam nebylo ani komu fandit a do finále se dostali dva, kterým jsem to moc nepřála. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série není až zas tak špatná, jak je všemožně prezentována, jen nám nabízí hezkou snůšku podivných nesympatických existencí v čele se zvracejícím slizoněm Brianem, prasákem Clayem, vyšinutou babkou Yan, která vůbec netuší, co se kolem ní děje a pohřbívá si netopýry, a to jsem ještě vynechal podivná obvinění ze sexuálních útoků, šikanování asiatky Shii-Ann ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O nejslabší sérii se pravděpodobně nejedná. Bohužel skutečně nemá moc co nabídnout. Účastníci soutěže jsou docela nezajímaví lidé a jediné štěstíčko je to, že soutěž vyhraje ten nejzajímavější z nezajímavých. Bacha spoiler, Brian. Soutěže jsou o ničem, výsledky hlasování znáte dopředu. Bohužel na více než 1* to nevidím. Snad bude příští série zajímavější a méně křesťanská. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (9)

  • V této řade dostali účastníci poprvé možnost v jednom momentu soutěže přestoupit do druhého kmene. (Hidan)
  • Jedná se o první sérii, ve které se obejvili pouze heterosexuální soutěžící. (Alex24)
  • Tato série měla jako první finále bez ženské účasti. (Alex24)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno