Reklama

Reklama

Kdo přežije - Krev není voda

(série)
  • USA Blood vs. Water
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2013

Obsahy(1)

Na Filipínách budou tentokrát soutěžit trosečníci proti rodiným příslušníkům. Soutěžící si musí poradit nejen s jídlem, pítím, ale především s drsnými podmínkami přírody celých třicet devět dní. Tato série byla natáčena na na filipínském ostrové Palaui v provincii Cagayan. Komu se podaří přechytračit a přelstít ostatní, přežít a získat titul poslední přeživší a vyhrát tak i jeden milion dolarů? (reich)

(více)

Recenze (63)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Blood vs Water nám do Survivora přinesl pár nových věcí, možnost výměny svých blízkých na Ostrovu vykoupení a vůbec se to docela zamotávalo, což bylo v pořádku. Podle mě se, ale hra naplno rozjela až v momentě sloučení kmenů. Páry byly nemilosrdně vymýceny a vlastně dobře jim tak, hráli docela špatně! Kdežto Tyson jel svoji perfektní hru, imunity našel, dal se dohromady s Gervesem a Monikou a dostal se úplný konec a zaslouženě vyhrál, nicméně že bych ho měl nějak extra rád, to se říci zkrátka nedá. Jeho spolu-kumpán Gervese se do finále jen provezl a Monika, kterou jsem měl opravdu rád z One Worldu, se ukázala sice jako silná soupeřka, ale emočně absolutně nezvadatelná, neřízená, stále opakovala jak je nad věcí, ale přitom byla spíše pod ní, jak je utiskována svým manželem a že si potřebuje něco dokázat, prostě emoční troska! Musím, ještě zmínit Lauru M, kterou od začátku všichni "hejtovali" a poslali na Ostrov, upřímně nechápu proč jí všichni tak nesnášeli. Ona ale ukázala, že má bojovného ducha a kralovala Ostrovu vykoupení, kromě poslední soutěže, kdyby se dostala do finále, tak bych to přál jí. Byla výborná soutěžící, zrazená svojí "sviňo" dcerou Cierou. Laura M byla jediná kdo mohl Tysonovi konkurovat... ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak série nám skončila. Určitě se dá konstatovat to, že po otřesném Caramoanu přišlo viditelné zlepšení. Nicméně s Filipínami a ostatními top sérkami je to stále nesrovnatelné. Klady série: Brad, Vytas, Hayden, Ciera, Laura.....tahle pětice se starala asi nejvíc o to, aby se tam vůbec něco dělo a bavilo mě to. Samozřejmě redemption island se znovu ukázal jako nefunkční a doufám, že mu bude navždy konec. Celkově se v mém žebříčku BvW zařadí někam do lepšího průměru mezi série, které mají důstojného vítěze, pár zajímavých zvratů, ale které na ty nejvyšší mety koukají pořád ze slušné dálky. 75% ......PS: Nemůžu se dočkat nové série. Konečně série se samými nováčky, navíc to vypadá, že budou rozděleni do 3 kmenů, což vždy přináší množství variant a aliancí. Těším se :) ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Asi málokdo čekal, že série postavená na citovém vydírání, strčí do kapsy nejen Caramoan, ale i mnoho starších sérií. Jeffova úchylka v podobě sledování ubulených loučení a odchodů získala s novým formátem ještě nesnesitelnější podobu, naštěstí byla jedním z mála mínusů a hlavně se na ni dalo připravit. Větším zklamáním je nepochopitelné vyřazení úvodní znělky, která k pořadu patří více než současný Probst. Samotný průběh mě však nenechal klidným, RI neurazil, i když vidět ho už také nemusím, kmenovky byly neskutečně bláznivé a hlavně po čase zase vyhrál můj favorit, který si zároveň trošku očistil jméno po trapasu v HvsV, kde navíc zkazil hru Boston Robovi. Tyson konečně kromě hlášek přidal do hry i strategii a byl jasně nejlepším hráčem série. Jistě nejsem sám, kdo očekává návrat Ciery, Vytase a Haydena, ti všichni totiž okořenili BvsW více než většina navrátilců. Favorit: Tyson, Oblíbenci: Ciera, Vytas, Hayden. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery:Už prvně, když jsem zjistila cast, tak mě tak něják napadlo, že tohle by mohla být Tysonova série, a ukázalo se, že jsem měla pravdu. Jak jsem ho v jeho úplně první sérii moc nemusela, tak si mě za ty roky získal, takže jsem mu tu výhru i přála, z finálové trojice rozhodně nejvíc, hlavně jsem se děsila, aby porotě nepřeskočilo a nedala to otravné Monice. Někdo by jí měl spočítat, kolikrát za sezónu řekla "This is about Monica." Každopádně mě tahle série příjemně překvapila. Trošku mě naštvalo, že pár mých favoritů vypadlo již před sloučením, ale kmenovky skoro v každém díle stály za to. Ehm, ehm, Rustle feathers :D Na rozdíl od většiny přítomných si myslím, že Redemption Island není špatný nápad, takže jsem byla poměrně ráda, za jeho navrácení. No, když to vezmu kolem a kolem, moje nejoblíbenější série to není, ale stála za to. 4* a Ciera se pro mě stala největším překvapením série, po prvních třech dílech jsem si o ní myslela, že je naprosto odepsaná a hele kam to dotáhla. ()

flawi.f 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad postavit proti sobě bývalé soutěžící a jejich blízké byl skvělý a bývalo by se z toho dalo vytlouct hrozně moc. Bohužel ale příliš nevyšel casting a tím pádem chyběly výrazné osobnosti jako byly v minulých řadách např. Boston Rob, Johnny Fairplay, Richard Hatch, Ozzy, James, Parvati a nesmí se zapomenout na legendárního Russella Hantze. Ono by se pár kandidátů našlo i v této sérii, ale neměli to štěstí se dostat dál. Redemption island bych už opravdu zrušila, jelikož na úkor něho se přicházelo o soutěže o odměnu. A co si budeme povídat - nic člověku nedělalo takovou tu škodolibou radost víc, než když někdo vyhrál tunu jídla a zbylým vyhladovělým soutěžícím nezbylo nic jiného, než jít louskat kokosy :-) .....Survivor: Blood vs. Water řadím spíše k těm lepším řadám, jen jí bohužel chyběly nezapomenutelné momenty (srdceryvné scény mě zrovna v Trosečníkovi neberou), šokující vyloučení a výrazné osobnosti. ()

Galerie (149)

Zajímavosti (13)

  • Poprvé soutěž trvala 39,5 dne. Bylo to kvůli tzv. dni nula, kdy rodinný příslušníci spolu strávili půlku dne před startem soutěže. (Zix.)
  • Tato série je spojena se dvěma smutnými událostmi. Soutěžící Caleb Bankston tragicky zahynul nedlouho po odvysílání. Zemřel na následky úrazu při střetu s vlakem. Soutěžící Tině Wesson zahynul dospělý syn při dopravní nehodě, a to dokonce dva týdny před finálovým natáčením v L.A. Přesto se Tina i její dcera Katie posledního natáčení zúčastnily, včetně následného Reunionu. (DonQ)

Reklama

Reklama