Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cagayan

(série)
  • USA Cagayan
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2014

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jeremiah Wood, Woo Hwang

Obsahy(1)

Svalovci versus chytráci versus krásky. Je tu další řada drsné soutěže. Tentokrát budou soutěžící rozděleni do tří kmenů: Apari, Luzon a Solana. Soutěžící se musí vypořádat nejen s drsnou přírodou, ale i s nedostatkem jídla a pití. Kdo přehraje, přelstí ostatní, zaslouží si titul poslední přeživší a získá tak jeden milion dolarů? Třicetdevět dní, osmnáct soutěžících a jeden přeživší. Toto je Survivor Cagayan. (reich)

(více)

Recenze (65)

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu, jak to může takle vládnout v procentech (92), zas až tak skvělý to nebylo. Pravda, spousta lidí šlo přes mrtvoly. Viz Tony, ten to měl vymakaný, uměl ovládat lidi kolem sebe, hledal imunity a aby člověk moh vyhrát, tak přece někoho podrazit musí a i přesto jak často to bylo, on to dokázal, spokojenost ohromná. Spencer, člověk, kterej byl celou dobu na dně a musel hrát a vyhrávat a nakecávat všude kolem, aby vydržel obdivuju ho a skoro to na finále bylo. Woo byl opravdu jenom do počtu, i když to byl sympaťák, Kass strašná a zbytek mi přišel moc nevyužitej, strašně málo prostoru jim dávaj, aby sme je líp poznali. Oni už snad ani nechoděj pro vodu, nejedí, nespěj. Strašně ty díly ochuzujou o to skutečný dobrodrůůžo. Série to nebyla špatná, užíval sem si to čekání na novej díl, ale prostě to bylo předvídatelný a i když to byl jeden podraz za druhým, nebylo to prostě až takový Awww. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot nemohl být zábavnější, zábava pokračovala i pár dalších epizod, jenže se sloučením nástup tragédie (série v hajzlu kvalitativně se blížící průserům jako Nicaragua, Caramoan a Fiji) ... Po slučováku nejspíš budu mít problém s dosledováním, obávám se absolutní dominance jednoho hráče. A pak, že právníci nejsou magoři. Pokud se pletu, rád tomu po finále napařím plnej počet. Pokud to vůbec dosleduji. Momentálně na slabé dvě hvězdy a lepší (před velkým finále) už to nebude. No, extrémně paranoidní vítěz to zchránil, ale nic to nemění na faktu, že tuhle sérii nemám rád. 55% ()

Reklama

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

uuf, zapomněla jsem napsat komentář. Spoilery: Takže, rozdělení kmenů Brains x Brawns x Beauty mi moc nevyhovovalo. Plus za to, že byli obsazeni nováčci. Nemám ráda Jeffa Probsta ani idol se speciálními schopnostmi a na Blood vs. Water se netěším. LJ měl nastřelené vlasy? Tony mi děsně připomínal Phillipa. Opět mi scházel běžný život v táboře, rozdělávání ohně, lovení ryb atd. Myslela jsem, že je Kass hustej stratég, ale její vztyčený prostředníček mě přesvědčil o opaku. Vítěz hrál dobrou hru, přesto jsem mu nefandila, protože tenhle styl ráda nemám. Takže můj hlas by dostal Woo, protože mi byl alespoň sympatický. Favorita jsem neměla, vadili mi všichni. :) Odchodu Lindsey a L.J. mi bylo líto. Tasha byla šikovná. Reunion - totální úlet, voják z Afghánistánu, dětičky, přehrávající a přehnaně účastný Jeff. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejemotivnějších sezón vůbec. Spousta skvělých a sympatických hráčů, kteří se nevyvarovali chyb. Pokud tímto směrem půjde Survivor dále, tak snad nemusíme o jeho existenci pochybovat. Za mě paráda, vždycky sem se nemohl dočkat nového dílu. Oblíbení hráči: LJ, Woo, Jefra. Obdivuju Tonyho za to jak co dokázal, i když osobně nechápu, že mu taková hra vyšla. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Spencer, Woo, Tasha, Tony. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Filipíny, Krev není voda, Caramoan, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Jižní Pacifik, Cagayan, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Jeden svět, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (5)

  • První série, ve které byli soutěžící rozděleni podle svých předností – síla, mozek a krása. (Zix.)
  • Cliff Robinson je první bývalý soutěžící z basketbalové NBA. (Zix.)
  • I po konci natáčení Survivor: Cagayan zůstaly Tony Vlachos a Trish Hegartyová velmi dobrými přáteli. (Roby)

Reklama

Reklama