Reklama

Reklama

Petr Holec ŽIVĚ

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2020

Účinkují:

Petr Holec (moderátor)

Obsahy(1)

Pravidelný středeční večer komentátora Petra Holce na youtubovém kanále „Xaver Live“. Petr Holec ŽIVĚ o aktuálních tématech, zajímavostech, politice a pokud si počkáte, každý živý stream udílí cenu „Nejhloupější lenochod“. (Jan.Vodrazka)

Recenze (4)

VictorMartel 

všechny recenze uživatele

Petra Holce jsem objevil už v zimě, a ještě mě nezklamal. Koncepčně vyčnívá z mého dosavadního vnímání seriózní publicistiky, v níž jsem se zklamal už dávno. Je to požitkář se skvělými hláškami, který se zbytečně nesnaží, a v tom je jeho kouzlo. Svou nekorektnost neforsíruje, v onom laciném módním duchu lidového exhibicionismu, a prostě říká, co si myslí, aniž by to domýšlel až za pochodu jinak zcela uvolněného komentáře. Postřeh, vtip a styl v souhře s hédonickou dramaturgií dávají vzniknout čemusi, co je na žánr příliš jedinečné, ale rovná se mu to vahou. Doplňuje tak skrovnou řadu exotů neurážejících moji ideologickou samolibost. ()

005 

všechny recenze uživatele

Ohlédnutí za předchozím týdnem. Jen pro určité publikum. Pokud si chcete jen na něco stěžovat, tak vám vyjde vstříc. nejkrásnější jsou části, kde s vámi soucítí že je draho a vláda s tím nic nedělá a u toho kouří doutník a vedle sebe má vín0 minimálně za několik stovek. Občas to vypadá že čím větší příspěvek pošlete, tím více bude s vaším názorem souhlasit. Dobrý stroj na peníze pro pana Holce. ()

Ekdahl odpad!

všechny recenze uživatele

Cynický druhořadý "novinář" somruje drobné od frustrovaných dezolátů v rádoby satirické, ve skutečnosti jen trapné podívané. Informační hodnota nula, zábava nula, ale aspoň se snad luza odreaguje. Smutné. ()

community 

všechny recenze uživatele

sleduji pořad pana Holce, jeho nadhled člověka pobaví, nechápu potřebu některých lidí, nadávat ostatním, za to , co sledují, to vypovídá něco hlavně o nich, tož co s tím, asi je z té nyní tak proklamované demokratické strany politického spektra, ()

Reklama

Reklama