Reklama

Reklama

Medvídci Boonie: Záchrana domova

  • Čína Boonie Bears: Back to Earth (více)
Trailer 4
Animovaný / Rodinný / Komedie
Čína, 2022, 97 min

Obsahy(1)

Brumla vždy snil o tom, že se stane velkým hrdinou, aby získal uznání svého staršího bratra Brůči. Když ale z nebe spadne kus mimozemského jádra a Brumlu zasáhne, získá tím nadpřirozenou moudrost a energii. To však zároveň zapříčiní příchod mimozemské kočky Avi, která chce onen podivný předmět získat zpět. Aby toho dosáhla, poštve proti Brumlovi jeho přátele a rodinu. Její plán ovšem naruší útok záhadné armády, která vystaví Brumlu, Avi a celou Zemi velkému nebezpečí. V této bezvýchodné situaci se tak společně pokusí padouchy porazit a ochránit jejich domov. (Sky Cinema Distribution)

(více)

Videa (1)

Trailer 4

Recenze (3)

Koda 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film do kina jsem šel jen z jednoho prostého důvodu. Netradičně vysoké hodnocení na CSFD. Osobně zas až takový boom jsem od toho nečekal, a to se potvrdilo. Film, ačkoliv má tendenci být stále akční, tak je ale neuvěřitelně prdlý, šílený, absolutně netradiční oproti jiným animákům v tom, že se film odehrává v naprostém chaosu, všude se ničí země, hlavním nepřítelem není mimozemská kočka, ale klasický lidé, kde umírá stovky bojovníků. Vtipný to je, ale ne dostatečně. Od vtipů jsem čekal o něco více, jak jsem pročítal zdejší recenze. Největším vlastně takovým překvapením, možná udivujícím je jednoznačně dabing. Jako já nevím, co si od toho mám myslet. Jména dabérů moc neznám a kvalita dabingu vypadá, jako kdyby influenceři natáčeli videa. Hlasově oproti tradičnímu dabingu který znám z jiných filmů mi připadá, že se tam spíše mluví, než projevují emoce (až na několik zajímavých momentů). Hlasy nejsou takové jaké znám. Ale zase se mi u toho líbí, že je to celkem fresh, je to něco nového a rozhodně oceňuji dedikejšn. Nicméně film byl celkem fajn, ale možná jsem čekal větší bengr. ()

otazniktecka 

všechny recenze uživatele

Akční animák, u kterého se člověk rozhodně nenudí.  Za mě skvělá volba, pokud se chystáte na film s dětmi. U nás se všem (i tatínkovi :)) líbilo. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Filmová séria BOONIE BEARS prešla z obyčajného lesného zvieratkovského dobrodružstva, cez fantasy motívy a cestovanie v čase, až k sci-fi transformerovských rozmerov. Celkom to šľape a nenecháva diváka ( dieťa ) vydýchnuť. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama