Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Team (Prem Warut Chawalitrujiwong) je talentovaný plavec, který právě nastoupil na univerzitu. Jeho schopnosti však omezuje trauma, které doprovází i obtíže se spánkem. Toho si všímá charismatický, ale přísný trenér plaveckého týmu Win (Boun Noppanut Guntachai) a rozhodne se mu nabídnout pomoc. Mladíci se začnou sbližovat nejen profesionálně a navzájem se inspirovat – Team totiž není jediný, který má trable v osobním životě. Děj se odehrává souběžně se seriálem Until We Meet Again (od r. 2019). (goshyes)

(více)

Recenze (5)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Další z úspěšných seriálů, který jistě i díky peroxidu, tetování a kilu náušnic, prstýnků a piercingů, udělalo z výzáblé neplavecké postavy Wina idol srdcí od žabek až po babičky, a já to plně chápu a respektuji. Vím sám z vlastní zkušenosti, že někdy "celkový dojem" přebije jednotlivá kritéria hodnocení. Já ale nebyl tentokráte "zaslepen" zjevem tohoto Thajce a projekt se mi zdál "pouze" mírně nadprůměrný, se všemi jeho klady i nedostatky. Musím ale podotknout a uznat, že Win je zřejmě tou nosnou postavou, kvůli které mnozí diváci seriál tak milují. Někdy až dětinský Team jako postava mě ale nijak moc neoslnil a vše sklouzlo často do role uplakánka. Manaow se mi herecky líbila už v UWMA, tady mi na začátku jako prvačka spíše připadala jako teta těch ostatních spolužáků. Příběh jen průměrný a některé postavy a scény zbytečné. Tvůrci si zřejmě říkali, že se budou dívat jen dementní diváci, kteří nepostřehnou u Wina neustálé střídání odbarvených a odrostlých vlasů (v jedné scéně odbarvené, přešli do jiné místnosti, a tam mu během deseti vteřin odrostly vlasy o 3 cm) a nebo dokonce ostříhaných vlasů a delších vlasů s culíkem, přičemž ty ostříhané by do culíku nesepl. Líbil se mi Prince. Díky GT překladatelce za překlad ... 6875 ()

Ovecka_Saki 

všechny recenze uživatele

Dost jsem se na tenhle seriál těšila, ale dialogy byly velmi chabé a dost často úplně nesmyslné. Tak, jak plynulo UWMA, se zde linka dost Sekala mi přišlo. A to, že jsme dostali další páry navíc, to bylo úplně zbytečné. Měli nechat jenom základní a dát více času hlavnímu páru. Taky si pamatuju, jak jsem pár let zpátky četla předlohu, měli se jí držet přesně. ()

Reklama

emkon 

všechny recenze uživatele

Seriál začíná v pomalém tempu podobně jako UWMA, ale narozdíl od svého předchůdce neobsahuje nadpřirozené prvky. Až do páté epizody se nic moc neděje. Navíc v úvodních epizodách je potřeba znát souvislosti s původní sérií UWMA. Od konce páté epizody, kdy málem přijde o život jedna z hlavních postav, děj nabere obrátky a seriál mě začal neuvěřitelně bavit. Seriál rozvíjí příběhy hned pěti párů, ale nikdy jsem neměl pocit, že by to nějak tříštlo samotný děj, který se zaměřuje hlavně na prozkoumávání emocí jednotlivých postav. Pokud bych měl seriál hodnotit jen od páté epizody, dal bych plný počet bodů. Za nezáživný úvod ale body ubírám. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama