Reklama

Reklama

If You Wish Upon Me

(seriál)
  • Jižní Korea Dangsinui Sowoneul Malhamyeon (více)
Jižní Korea, 2022, 16 h 5 min (Minutáž: 60–64 min)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Yoon-gyeo Rye (Chang-wook Ji) si prošel mnoha těžkými okamžiky. Začátek života strávil v sirotčinci, následně ve věznici pro mladistvé a poté ve vězení. Nyní se pokouší začít od začátku. Začne pracovat jako dobrovolník v hospici. Tam se setkává s vedoucím dobrovolnického týmu Kang-tae Shikem (Dong-il Seong) a zdravotní sestrou Seo-yeon Ju (Soo-young Choi). (mikki089)

(více)

Recenze (2)

mikki089 

všechny recenze uživatele

Zatímco tenhle seriál se s tématem smrti vypořádává opatrně a s láskou, celkový děj působil zdlouhavě a upřímně...nudně. Ocenila bych větší zaměření na příběhy pacientů. S postupem času se pozornost přesunula na hlavní herce a tehdy to (podle mého názoru) šlo z kopce. Bylo tam několik párů a vedlejších postav, jejichž příběhy byly představeny, ale na konci pořadu skončily neúplné. Scénář byl slabý a nedovolil hercům pořádně zazářit. Herecké výkony byly skvělé, herci nezklamali, ale ani nepředvedli nic mimořádného. Je to pěkný seriál, to ano, ale nic převratného nebo s mnoha zápletkami a zvraty, které by diváka bavily. Je to spíše typické drama ze života bez velkého děje. ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Aj keď je seriál hlavne o smrti a plnení posledných želaní a je dosť dojemný, príbehmi sa nesie nádej. Smrťou sa nič nekončí..  Potešilo ma obsadenie mojimi obľúbenými hercami. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama