Reklama

Reklama

Stačí trocha Vánoc

(TV film)
  • Kanada We Need a Little Christmas (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsou to Juliiny první Vánoce od doby, kdy ovdověla. Oblíbí si novou sousedku Irene, jejíž vnuk je v armádě. Zatímco si Julie dává svůj život dohromady, rozhodne se věnovat Ireně ten nejlepší vánoční dárek. (HBO Max)

Recenze (2)

silentname 

všechny recenze uživatele

Vianočná výzva 2022 - 4. film - Tak toto bolo celkom slušné prekvapenie. Nepamätám si, kedy sme mali film od Hallmarku s témou Vianoc, v ktorom nepadne ani len bozk na záver. To je veľmi osviežujúce. Ale na druhú stranu si myslím, že v prípade tohto filmu mali tvorcovia úplne iný zámer než tvoriť romantiku. A aj keď tu nejaký ten romantický prvok je, tentokrát je zatlačený hlboko do úzadia. Skôr je to príbeh vdovy, ktorá sa stále snaží vyrovnať so stratou svojho manžela a jej syna, ktorý sa zase nevie vyrovnať so stratou otca. A skrz priateľskú susedu v podaní Lynn Whitfield postupne prejdu obaja vnútorným obohatením a objavia opäť aj čaro Vianoc. "We Need A Little Christmas" sa takýmto spôsobom vyhýba tradičným romantickým klišé, no miesto toho sústredí príbeh tam, kde je ho treba. Na jeho hlavnú myšlienku. Treba si uchovať spomienky na to pekné, no nenechať tragédiu rozvrátiť náš život. Nechať si priestor na nové zážitky v srdci. Tento film je prvým kandidátom medzi najlepšie vianočné filmy roku a som prekvapený, že už v úvode začíname v takomto štýle. Oceňujem. Hodnotenie: A ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Tak toto byl krásný film. Příběh o vyrovnávání se s velkou ztrátou, o síle přátelství a odvaze nechat si pomoci. I pár slziček ukáplo. ()

Reklama

Reklama