Reklama

Reklama

Útěk za všechny prachy

(pořad)
  • Japonsko Run for the Money (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Soutěžící z řad celebrit se zoufale snaží přelstít lovce v černém, kteří jsou jim v patách. V sázce je totiž pytel peněz, který se neustále zvětšuje. A čas běží! (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Nápad rozhodně fajn. Typický Battle Royale co znáte spíše z her šiknutý do podoby soutěže.Když vypnete logiku,tak ty čtyři díly docela utečou, ale ke konci už jsem se fakt koukal na hodiny i já. Můžete i nemusíte vždy plnit mise, máte zde lovce, zrádce a vlastně co se může pokazit na honičce s kočka s myší? Právě ta logika lovců, která je někdy až moc zřetelná, kdy za někým běží a vzápětí ho ztratí přitom je hned vedle něho. Chápu, že tenhle formát jde dost blbě ukočírovat,aby někdo zůstal na konci,ale někdy je to fakt až moc trapný. Kdyby se trochu více osvětlila pravidla,bylo by to fajn.V Japonsku tahle soutěž asi už jede nějaký pátek a teďka to pustil i Netflix do éteru.70% ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Hodnocena jen 1. epizoda. Byla to příšerná blbost a tak strojené, až to bolelo. To mám opravdu věřit, že se skutečně schovávají, když okolo nich stojí 3 kameramani? Zároveň by bylo lepší, kdyby to nebylo plné celebrit, ale raději vsadili na "normální" lidi, kteří tam nejdou jen kvůli zviditelnění. ()

Reklama

Reklama

Reklama