Reklama

Reklama

Konec krále delfínů

  • Španělsko ¿Qué le pasó al rey de los delfines? (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument o kariéře slavného španělského trenéra delfínů Josého Luise Barbera a událostech, které v roce 2015 vedly k jeho nečekané smrti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Marze 

všechny recenze uživatele

Dokument nastiňuje časté temné pozadí delfínového byznysu a jeho financování. Film plýtvá časem předstíráním konspirace. Co se stalo cvičiteli je pro jeho rodinu tragédie a rolé sociálních sítí je hrozná. Film média obviňuje. Kořen problému je držení divokých zvířat v zajetí. Příběh zneužívání zvířat je tu ale vedlejší zápletka. Aktivisté jsou zlí, trenéři delfínů jsou obětí a delfíni si stojí někde mezi tím.  https://dokumenty.tv/konec-krale-delfinu-dokument/ ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Miluji delfíny, jejich ladnost, inteligenci, věrnost a laskavost. Tak moc bych jim přála svobodu a čisté oceány. Neuznávám zábavní parky se zvířaty a proto mne tento dokument zaujal, byla jsem zvědavá na názory lidí zevnitř.  Nějak jsem se ale s osudem Josého nedokázala ztotožnit. Jako profík byl zřejmě opravdu úspěšný a zřejmě "svá" zvířata i miloval a snažil se o dobré podmínky delfínů v zajetí. Ale je tam pořád to slovo zajatec. A taky na každém šprochu, pravdy trochu... To ale neomlouvá lidi, kteří se rozhodli lynčovat. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Niečo o trénerovi a veľa o týraní delfínov a či vôbec by malo byť dovolené zvieratá držať pre zábavu. Takže agitka tak trochu o zlom zaobchádzaní so zvieratami. ()

Namefar 

všechny recenze uživatele

Jakožto suchozemec mne cvičení delfínu nechavaji chladným. Nikdy jsem nebyl ani bych na takové přdstavení nešel. Díky dokumentu jsem se dozvěděl zajímavé informace jak to probíhá. Od nákupu, chovu a korporátních intrik až po to hlavní, drezůru delfínu. Příběh Luise je zajímavý, byl to dříč v oboru a to požadoval i po ostatních, jak lidech dak delfínech. To mu zlomilo vaz. Myslím, že v dnešním světe držet delfíny v zajetí již nemá místo. ()

Maraboy 

všechny recenze uživatele

NETFLIX pokračujě ve zfilmování kdejakého příběhu, kde nakonec někdo "záhadně" umřel. Dokument jakoby se nám snažil polidštit tuhle práci s vězněnými delfíny. Necítil jsme lítost na utrápy toho člověka, nýbrž těch delfínů. To je jediné o čem ten dokument vypovídá, že delfinária jsou přežitek a hloupá zábava. 20% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama