Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál, ve kterém Harry a Meghan promluví o různých peripetiích, které museli bok po boku překonat od prvního rande až po odchod z královské rodiny. (Netflix)

Recenze uživatele KuceraJohny k tomuto seriálu (2)

Epizoda 1 (2022) (E01) 

První půlka mi přišla extrémně nudná. Pak když se, však vše začalo stáčet k Harrymu dětství a jeho matce Dianě mě to začalo celkem bavit. Upřímně jsem celkem neznalý co se Královské rodiny týče. Samozřejmě vím základy, jako jména atd. ale nikdy jsem nebyl takový ten fanatik jako ostatní lidi. Proto když na mě série vyskočila na Netflixu, řekl jsem si, že zjistím něco víc. Zatím mi upřímně připadá méně sympatický Harry než když jsem o něm nic moc nevěděl a celkově na hodinu dlouhý díl se půl hodiny nudit není nic moc. Proto nemůžu dát víc než 2* ()

Epizoda 2 (2022) (E02) 

Rozhodně netvrdím, že se jedná o něco tak hrozného jako tu všichni píšou. Nejsem totiž ani na jedné straně. Bohužel to tahle série ani nezměnila. Upřímně mi to začíná být všechno úplně jedno. Je sice hezké jak se Harry s Meghan poznali atd., ale víc než milostný příběh mě zajímali informace, kterých tu tolik není. Jasně pár jich tu je a proto taky dávám 2 hvězdičky, ale jinak je to fakt celkem nuda. ()

Reklama

Reklama