foto

Patrick J. Adams

  • nar. 27.8.1981 (35 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Patrick J. Adams se narodil v kanadském Torontu. Vystudoval USC School of Theatre, kde v roce 2004 graduoval. Na televizních obrazovkách i filmovém plátně se začal objevovat ještě před dokončením studia. Získal roli v americkém seriálu ODLOŽENÉ PŘÍPADY a filmu MLÁDÍ V TRAPU. Zahrál si vedlejší role v řadě seriálů, jako například ZTRACENI, POSEL ZTRACENÝCH DUŠÍ, BEZE STOPY, NÁMOŘNÍ VYŠETŘOVACÍ SLUŽBA nebo PRETTY LITTLE LIARS. V roce 2009 se objevil po boku hvězd jako Jude Law, Steve Buscemi a Judi Dench ve filmu RAGE.

Patrick J. Adams je známý také svou prací v divadle. Každoročně se zůčastňuje divadelního festivalu Ojai Playwrights Conference, kde hraje v nových představeních napsaných známými i začínajícími dramatiky.

V roce 2011 se vrátil na televizní obrazovky v jedné z hlavních rolí amerického seriálu SUITS.

Lenka "anaon" Racková

Herecká filmografie

Filmy

2016 Car Dogs
2015 Ruthless
2014 Rosemary's Baby (TV film)
2012 Come Up, The
2011 Dead in the Room
6 Month Rule
2009 Rage
Rosnička
Waterhole, The
2:13
2008 Butcher's Daughter, The
Good Behavior (TV film)
Nejtajnější přání
3 Days Gone
2006 Orpheus (TV film)
2005 Façade
Vánoce v Bostonu (TV film)
2003 Mládí v trapu

TV seriály

2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Land of the Lost (S02E13)
Camelot/3000 (S02E12)
Turncoat (S02E11)
další epizody (4)
Kravaťáci (TV seriál)
100 (S07E08)
Full Disclosure (S07E07)
Home to Roost (S07E06)
další epizody (14)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Out of Time (S02E01)
Legendary (S01E16)
Kravaťáci (TV seriál)
P.S.L. (S06E10)
The Hand That Feeds You (S06E09)
Borrowed Time (S06E08)
další epizody (16)
2015 Orphan Black (TV seriál)
History Yet to Be Written (S03E10)
Kravaťáci (TV seriál)
Faith (S05E10)
Uninvited Guests (S05E09)
Mea Culpa (S05E08)
další epizody (16)
2014 Orphan Black (TV seriál)
To Hound Nature in Her Wanderings (S02E06)
Kravaťáci (TV seriál)
Gladiátoři (S04E10)
Odchod (S04E09)
Slabiny (S04E08)
další epizody (16)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Zůstaň (S03E10)
Zlá víra (S03E09)
Koncovka (S03E08)
další epizody (16)
2012 Kravaťáci (TV seriál)
V poslední chvíli (S02E10)
Nečekaný obrat (S02E09)
Zpátky do minulosti (S02E08)
další epizody (10)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Tvrdý souboj (S01E12)
Pravidla hry (S01E11)
Fiktivní společnost (S01E10)
další epizody (12)
Luck (TV seriál)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Reality Bites Me (S01E05)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Cupid (TV seriál)
2007 Heartland (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Muž z Tallahassee (S03E13)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Protest (S02E16)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Rudá záře (S02E08)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Kravaťáci (TV seriál)
To Trouble (S06E01)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Kravaťáci (TV seriál)
Self Defense (S05E14)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
Marnost (S04E14)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(47)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace