Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Georg Hermes (Johannes Herrschmann) je snílek. Řídit auto, plavat a jiné věci, které moderní člověk samozřejmě ovládá, jsou činnosti, které Georga nezajímají. Ani pro ženy a sex se doposud nenadchl. Jenže najednou se o něj ucházejí hned tři ženy, které se mu představí jako bohyně lásky. Pomalu zledovatělý myslitel roztává a dokonce se v novém stavu docela dobře cítí. (MacGuffin)

(více)

Recenze (3)

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Georg Hermes (Johannes Herrschmann) je snílek. Řídit auto, plavat a jiné věci, které moderní člověk samozřejmě ovládá, jsou činnosti, které Georga nezajímají. Ani o ženy a sex se doposud nenadchnul. Jenže najednou se o něj ucházejí hned tři ženy, které se mu představí jako bohyně lásky. Pomalu zledovatělý myslitel roztává a dokonce se v novém stavu docela dobře cítí..., H. - Johannes Herrschmann (Georg Hermes); Adriana Altaras (Franziska); Friederike Tiefenbacher (Beate); Claudia Matschulla (Martha); Jürgen Wink (Franziska's Lover) ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Zaujme půvabná scéna ke konci, kde nesmělý a toporný hrdina sní v posteli a spolu s ním tři ženy ležící pod přikrývkou vedle něj mu šeptají, že je vyslancem bohů...(70%) ()

Reklama

Reklama