foto

Adriana Altaras

  • nar. 6.4.1960 (59 let)
    Záhřeb, Chorvatsko, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Keine Ehe ohne Pause (TV film)
2015 Nacht der Angst (TV film)
2013 Nachtschicht - Geld regiert die Welt (TV film)
2012 Dvě tváře důvěry (TV film)
Nur eine Nacht (TV film)
2011 Bloch - Inschallah (TV film)
2010 Das Leben ist zu lang
Léto v Marrakeši (TV film)
2009 Alles was recht ist - Die italienische Variante (TV film)
Ninja Assassin
Německo '09
Čachtická paní
2008 Ein starker Abgang (TV film)
Märzmelodie
2007 GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Große Lügen!
Max Minsky a já
Můj Vůdce: Skutečně skutečná skutečnost o Adolfu Hitlerovi
Nur ein kleines bisschen schwanger (TV film)
Stellungswechsel
Tajemný poklad Tróje (TV film)
Úplný idiot
2006 Rauchzeichen
2004 Für immer für dich (TV film)
Zucker
2003 Brána k nebesům
Der Job seines Lebens (TV film)
Der Puppengräber
Geschlecht weiblich (TV film)
Červená a modrá
2000 Paradiso - Sieben Tage mit sieben Frauen
Verhängnisvolles Glück (TV film)
1999 Berlín v ohrožení (TV film)
1998 Schimanski: Den matek (TV film)
1997 Liebe Lügen (TV film)
Tatort - Die Kommissarin - Gefährliche Übertragung (TV film)
1996 Babuschka (TV film)
Kondom des Grauens
1995 Geheimnis, Das
1993 Sonnengöttin, Die
1989 Herz über Kopf (TV film)
Philosoph, Der
Sieben Frauen
1988 Manöver
Mikroskop, Das
1987 In der Wüste
1984 Dorado - One Way
1964 Nikoletina Bursać

TV seriály

2018 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Der Henker (S03E02)
Der Mädchenmörder von Krac (S03E01)
Messer am Hals (S02E02)
další epizody (4)
2016 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Tod einer Legende (S01E02)
Der Teufel von Split (S01E01)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1983 Wie im Leben (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2017 Die Unsichtbaren - Wir wollen leben
2014 Titos Brille
2010 Vom Reich zur Republik - Der Gewaltfrieden (TV film)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace