Reklama

Reklama

Zázrak ze západu

(seriál)
Trailer

Obsahy(1)

Dokumentární série s názvem Zázrak ze Západu přináší zcela výjimečný pohled na fotbalový klub FC Viktoria Plzeň. Celkem šest dílů mapuje nezapomenutelné okamžiky z roku 2022, kdy se výběr trenéra Michala Bílka stal ligovým mistrem a následně se probojoval až do milionářské Ligy mistrů UEFA. Diváci se mohou těšit na jedinečné záběry ze zákulisí, emotivní rozhovory, napětí, vášeň a všechny podstatné mezníky ze slavné epizody plzeňské historie. (O2 TV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

AloisNeuman 

všechny recenze uživatele

Nejhorší je ten vypravěč. Horší hlas nemohli snad vybrat. Petrovi dokumenty mám rád a všechny byly super nevím proč teď to měnili ()

Silas 

všechny recenze uživatele

Text a hlas vypravěče hrůza a oproti zahraničím dokumentům jen letmý pohled do zákulisí (0 tréninků a kabiny, 0 fanoušci, jen hráči jako mluvící hlavy), ale srdce bije modročerveně a ta sezóna byla úchvatná. ()

Reklama

salfa72 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po zhlédnutí 1. dílu. Z pohledu fanouška FCVP zatím není žádný důvod nedat plné hodnocení, jen by mě zajímalo, o čem bude zbývajících pět dílů, když by dokument měl mapovat loňskou sezónu (kdy s Viktorkou po předchozím 5. místě a finančních problémech už nikdo v souboji o titul nepočítal) a hned v prvním dílu byly na začátku krátce shrnuty novodobé dějiny FCVP a poté jsme už sledovali závěr minulé sezóny, která skončila ziskem šestého mistrovského titulu. No uvidíme, snad s přibývajícími díly nepůjde kvalita dolů. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Ve 4. epizodě 1. série je při nástupu hráčů na hřiště stadionu Camp Nou zmíněno, že v sestavě mužstva nechybí ani držitel Zlatého míče Robert Lewandowski. Faktem je, že Robert Lewandowski toto ocenění nezískal. Našlápnuto k němu měl v roce 2020, ovšem anketa za nejlepšího hráče byla za tento rok zrušena z důvodu pandemie covid-19. (nemak7)

Reklama

Reklama