Reklama

Reklama

Tour de France: Bez příkras - Série 2

(série)
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie / Francie, 2024, 5 h 51 min (Minutáž: 39–47 min)

Hudba:

Si Begg

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nahlédněte do zákulisí 110. ročníku cyklistické Tour de France, ve které závodníci a jejich týmy zažili v roce 2023 slavná vítězství i drtivé prohry. (Netflix)

Recenze (6)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě lepší než první série a Tour si nemohla přát lepší reklamu. Tady je opravdu všechno. Má to spád, emoce a spoustu silných příběhů počinaje Cavendishem, přes Vingegaardovu nadpozemskou časovku až po dojemné Pinotovo loučení. Zajímavá je i změna Jaspera Philipsena z roztržitého sympaťáka v arogantního kreténa. Ale holt i takový umí být sport…90% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalost, která překonala i parádní první sérii. Upřímně si moc jedničku nepamatuju, jen útržky, respektive si nepamatuju jak jednotlivci jeli a jak se jim na Tour dařilo. Tady to je ale víceméně jedno. Na dvojku může v klidu koukat i někdo, kdo první sezónu neviděl. A od prvního tónu a záběru ho to připoutá k sedačce a pustí až v Paříži. Doufám v trojku! ()

shade000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

14.6.2024 - S02 - druhá séria bez debaty nestráca dych. Tour de France je fenomén a ďakujeme Netflixu, že nám, bežným smrteľníkom ju dokážu sprostredkovať aj z trošku iného uhla pohľadu... ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O level výš než první série. Jedním z důvodů je zapojení Tadeje a jeho strany pohledu na závod. Také dokument je pojat trochu jinak, zatímco první série byla spíš shrnutím TdF, druhá se snaží vytvářet příběhy trochu víc (občas i víc než to bylo ve skutečnosti). Líbí se mi, že se ubralo na vysvětlování základních pravidel TdF, respektive tentokrát mě tolik nerušilo a ze zákulisí jsem se dozvěděl i něco nového na rozdíl od první série, která spíše zrekapitulovala, co bylo přímém přenosu v TV. Každopádně parádní série, která připomněla nejzásadnější momenty loňska a ještě mi o krapet zvýšila chuť na letošní ročník. 95% ()

vsechovsky 

všechny recenze uživatele

Má to emoce, má to příběh, má to skvělý střih, má to vše, co chce nejen sportovní fanoušek. Skvělá reklama na letošní Tour de France. ()

Bersaba

všechny recenze uživatele

Druhá série za sobotu, dokoukáno v půl jedenácté v noci s tlakem 200/150. Chápu kritiku, že v seriálu jsou vypíchnuté méně podstatné události za účelem tvorby dramatu (např. aféra "pivo" v poslední epizodě), ale nešť. Je to neskutečná jízda. A pro letošek mám jasno. Ať vyhraje Jonas, Tadej nebo Mark, je mi to jedno. Hlavně ať ti bastardi z Alpecinu ostrouhají. ()

Reklama

Reklama