Reklama

Reklama

Černá bible

(seriál)
  • Japonsko Bible Black (více)

Série(4) / Epizody(16)

Recenze uživatele MartinTerran k tomuto seriálu (4)

Série 1 (2001) (S01) 

Celkem originální, ale určitě zajímavý a poutavý příběh je zde zpracován výborně. Hentai scény jsou klasika, jen chybí chapadla, ale to mi vůbec nevadí. Animace jako vždy kvalitní, takže zde není moc co vytknout, snad jen chování postav se mi zdálo někdy nereálné, ale to magie je taky. Musím uznat, že závěr jsem čekal poněkud odlišný, holt Japonci mě dokáží překvapit. Podle mě jde o kvalitní hentai, které určitě neurazí milovníky žánru. Hodnocení: 85/100. ()

Gaiden (2002) (S02) 

Zajímavý a originální příběh stejně jako v původním BB, který vysvětluje jak to vše začalo. Animace dobrá, stejně tak i hentai scény, takže zde není ani moc co vytknout. Hodnocení: 80/100. ()

Shin (2004) (S03) 

Zakončení celé BB ságy. Do příběhu se přidali i vyšetřovatelé a celé to tak trochu připomíná americké kriminálky, ale asi jen první dva díly. Sexu se mi zdá ještě přibylo a animace stejně kvalitní jako u předchůdců. Zároveň zde ubylo mužských charakterů a většina hlavních postav jsou ženy, ale mají "démonické" ptáky takže to není žádný problém. Závěrečný díl byl celkem nadupaný a konečně celou ságu ukončil. Důstojné zakončení o něco slabší než první BB. Hodnocení: 80/100. ()

Only Version (2005) (S04) odpad!

Jak je napsáno v popisu jedná se o hentai klipy a jelikož jich je 6 na celkem 60 minut to už dává znát, že na příběh moc času nezbude. Takže zde nemáme žádný příběh, žádnou magii a jen hentai scénky s postavami ze seriálu. Občas je sex dobrovolný, občas jde o znásilnění, ale nemění to nic na tom, že si to z původní kvality BB nic nezachovalo, takže je to o ničem. Hodnocení: 0/100. ()

Reklama

Reklama