Reklama

Reklama

Hideo Kojima: Connecting Worlds

VOD (1)

Obsahy(1)

Ikonický Hideo Kojima a jeho pohľad do zákulisia tvorby hry "Death Stranding", ktorá bola uvedená na trh na konci roka 2019 s príbehom, ktorý podľa spotrebiteľov nápadne pripomína globálnu pandémiu COVID-19. V rozhovoroch s ním a jeho spolupracovníkmi sa nepreniká len do tvorby samotnej, ale aj do Kojimovej osobnosti ako takej. (Arsenal83)

(více)

Recenze (3)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Kojima je sympaťák, podivín a blázen (v tom dobrém slova smyslu) v jednom a kdo ho má rád, tak si tenhle náhled do zákulisí tvorby her a do Hideovi vize dělat to trochu jinak užije. A kdo hrál Death Stranding a má tu hru rád, tak si to užije dvojnásob, protože ze tří čtvrtin je tenhle dokument právě o ní. Já se do ní pustil po odkládání teprve nedávno a byla to chyba. DS mě chytlo hned od začátku a po shlédnutí Connecting worlds se na další hraní těším ještě víc. Škoda pouze hodinové stopáže. Klidně bych s Kojimou a jeho spolupracovníky strávil víc času...80% ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Nahlédnutí do mindsetu jednoho z největších kreativních tvůrců v herním byznysu. Člověk se nedozví moc o tvorbě samotné, spíš jakej Hideo je a jak umí pracovat s myšlenkama, výpovědi spolupracovníků jsou jen hlazení ega. Většina dokumentu je pak o Death Stranding, který je za mě lehce nadprůměrné, raději bych viděl dokument o tvorbě Metal Gear Solid. Už jen z úcty k Hideovi dávám 4* a.k.a 75% ()

ElessarSand 

všechny recenze uživatele

Vôbec sa tým netajím, že som veľkým fanúšikom Hidea Kojimu. Tento dokument ma preniesol do zákulisia KOJIMA PRODUCTIONS, čo je samo o sebe zážitkom. Je o Kojimovej vízií ale aj o tíme ľudí, s ktorými pracuje. A veľká časť filmu sa venuje myšlienke za hrou DEATH STRANDING, čomu veľmi pekne nasvedčuje jeho názov "Connecting Worlds". V tej hre je možné sa strácať, ale si ju aj úplne užiť, ale tú hlavnú pointu či už pre príbeh alebo gameplay tento dokument pekne vyzdvihuje. Každému, kto sa hoc len trošku do hry DS pustil - odporúčam. ()

Reklama

Reklama