Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Román je hercem v béčkových filmech, který je izolovaný ve svém bytě, zatímco svět je v napětí kvůli pandemii. Aldo pracoval v místní prodejně a nyní se živí jako erotický online tanečník. Oba bydlí naproti sobě v bytovém komplexu, mohou si telefonovat a dokonce se vidět ve videohovorech, ale nemohou se setkat osobně. Jak intenzivně živí samota touhu? A o kolik silněji tento oheň vzplane, když se osamělost změní v izolaci? (Gaytitulky.info)

(více)

Recenze (3)

petrsv 

všechny recenze uživatele

Připomínka nedávné pandemie pohledem známého režiséra. Není to veselé sledování, stejně jako nebyla veselá ta doba. Člověk si uvědomí, jak je to dneska vlastně fajn. Jako obvykle je na co koukat a myslím, že ne všechno se týká pouze pandemie. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Hugo Catalána jsem poznal hned (postava Romána), před devíti lety si střihl roli Sebastiana v krásném filmu rovněž zde uvedeném Cuatro Lunas a těch devět let se na něm vůbec nepodepsalo. Od tohoto režiséra zde na GT máme 14 filmových projektů, většinou ale zdejšími uživateli jen průměrně hodnocenými. Tento snímek ale patří do těch lepších, i když příběh si vysoké cíle nepokládá. Je to už ale po několikáté, co vidím daleko přísnější opatření v době covidové, než byla v Česku, a to u nás byla období, kdy jsme byli na prvním místě na světě v počtu denních nakažených v přepočtu na počet obyvatel. Ve druhé hlavní roli byl Mauricio Rico (Aldo) hodně přesvědčivý, ač na erotického online tanečníka už přeci jenom mikrošpíčky kolem pasu byly. U zpracování jsem ubral jeden bod z původních osmi za to, že pro mě se nemusely záběry dotýkat i povadlých ohanbí herců a tvůrci mohli diváka více přesvědčit o "pravosti" erotických záběrů a neukazovat určitá místa těla. Například Luis Vegas u své scény s Románem měl takového mikroptáčka, že obličejem působil jako opravdu nádherný princ, ale dole jako princezna ... 6797 ()

dudel3333 

všechny recenze uživatele

poeticka blbosť.....prva polhodina poskladana zo všetkeho možneho a potom zrazu je to o covide a tužbe oboch tipkov ktorí by chceli ale nemožu.....akoby pan režiser zostrihal film tak že nemam tam čo dat tak dam tam toto,potom tamto ,potom sa vratim späť a potom bude covid.....film ktorí keby bol kraťas bol by fantasticky ()

Reklama

Reklama