Reklama

Reklama

Roční období

  • Filipíny Seasons
Trailer
Filipíny, 2023, 108 min

Režie:

Easy Ferrer

Scénář:

Dwein Baltazar

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedno milostné zklamání střídá druhé, ale tihle dva kamarádi se odmítají vzdát. Raději zariskují a zkusí to znovu. Netuší ale, že pravá láska může čekat blíž, než se zdá. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Našťastie to boli tie Filipíny, kde sa dá rozoznať žena od muža (možno nie úplne jednoducho), hoci toto je už samozrejme veľmi nemoderné, ale my stredovekári ešte stále zaostalo vyznávame tieto rozdiely. Film o láske medzi kamarátmi, ktorí milovali jeden druhého v nesprávnych časoch. Klišoidná rom-com so zápletkou, ktorú nechcete zažiť. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Už popis prezrádzal, že zrejme pôjde o klasickú romantickú komédiu, a napokon to tak aj bolo. Akurát že v popredí celého príbehu stojí dvojica kamarátov a ich kamaláska. Problém je to, že po sebe navzájom zatúžia v rôznych obdobiach, takže v konečnom dôsledku to vyznieva platonicky a prejavuje sa to skôr ako depresívna žiarlivosť. Takže nič, čo by sa dalo závidieť. Inak, dejovo je to vcelku vydarené, epické, dialógy vydarené, a napriek tomuto neoriginálnemu námetu to nepôsobilo klišovito. Takže už len za to, hviezda hore! 4* ()

Reklama

Reklama

Reklama