Reklama

Reklama

Jagun Jagun: Válečník

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Za každou cenu se chce stát obávaným bojovníkem, a vstoupí proto do elitní armády. Tam ale musí zvládat výlevy mocného psychopata a navíc se zamiluje do pořádné drsňačky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

V prípade „Jagun Jagun“ sa o veľkofilm nejedná. Je to na viac ako 130 minút nafúknutý E-čkový snímok, kde miešanie bojových scén s fantasy prvkami neprodukuje očakávaný výsledok. K tomu zbytočne prekombinovaný scenár s pomerne veľkým počtom postáv. Film, ktorý pomerne rýchlo stráca dych. Osobné hodnotenie: 57% (*) ()

OtokPag odpad!

všechny recenze uživatele

No, tak tohle je opravdu “silná káva”. Jestli jsem se někdy poškleboval indické produkci, tak beru svá drzá slova zpět. Označil jsem tenhle “velkofilm”, jako odpad - ale spíš by se hodilo slovo žumpa nebo sediment z ČOV. K čemu tohle dílo přirovnat? Takovej africkej Sandokan řízlej Planetou opic, jen je ten film míň zábavnej, víc ubohej a trapnej. Chvílemi jsem měl pocit, že by za tím paskvilem mohl stát nějaký recesista typu Kazma. Nicméně času “u bedny” nelituji, protože jsem si ho užíval s kocourem na klíně a jeho vrnění mi dodávalo po náročném dni tolik potřebnou pozitivní energii 😹 ()

Reklama

dezibook odpad!

všechny recenze uživatele

To si snad dela ten netflus prdel! Za tohle ja platim !!! Chce se mi blejt, traparna !!! Nejhorsi film, co jsem kdy videl. ()

Reklama

Reklama