Reklama

Reklama

Hra na oliheň: Výzva

(pořad)
  • Velká Británie Squid Game: The Challenge
Soutěžní / Reality-TV
Velká Británie / USA, 2023, 41–57 min

Režie:

Liz Oakes

Účinkují:

Bryton Constantin
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

456 skutečných hráčů vyrazí do světa Hry na oliheň, aby v náročné zkoušce schopností i charakteru zabojovali o výhru 4,56 milionu dolarů, která jim úplně změní život. (Netflix)

Recenze (96)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Úprimne nerozumiem všetkým rozčarovaným negatívnym hodnoteniam. Ide o reality show. A v rámci žánru ide o vydarený pokus. Sú tu rozmanité charaktery, intrigy i priateľstvá, podrazy i pomáhanie, napätie, emócie a nepredvídateľnosť v tom, kto vypadne. Ak človek vie, čo má čakať, tak si to podľa mňa užije. ()

Standaa 

všechny recenze uživatele

Nejlepší reality show formát ever, ty odpady tady jsou fakt k smíchu. Řekl jsem si, že tomu dát 5-10 minut abych viděl jak to vypadá a jdu pracovat. Dopadlo to tak že jsem naráz zhlédl pět dílů. Ty nový věci co přidali oproti seriálu byly fakt bomba. Jen mě trochu mrzí, že jsme neviděli Tug of war, ale battleships byly taky super. Jsem fakt zvědavej na další part, doufám že kuličky a most nebudou nijak měnit. Zajímá mě ovšem, jestli v posledním kole uvidíme squid game, jejíž pravidla nikdo nechápe, nebo něco jinýho. Ve svym videu neměl squid game ani Mr. Beast. ()

Reklama

salamandrr 

všechny recenze uživatele

vizuálně skvělé, některé hry podařené, ale "hry" kde se pouze vybírají účastníci co jdou dál, to je prostě o ničem. Logicky je to vyplněné žvaněním o ničem. klobou dolů před hrou kuličky, tam autoři dokázali podvést účastníky a dali dohromady přátelé, kteří se museli vyřadit, fakt super nápad a provedení. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak si někdo mohl vážně myslet, že tohle je druhá řada. :) Je vidět, že Netflix do toho narval hodně peněz, vypadalo to velmi důvěryhodně a pro účastníky to musel být zážitek. Některé hry stejné, jiné nahradili, což asi chápu. Sestava hráčů nebyla bohužel pro mne moc sympatická, našel jsem si sotva dva, ale to samozřejmě není chyba samotné hry. Abych mohl dát plný počet, tak bych celou show zkrátil klidně o dva díly, občas to bylo moc natahované. A některé hry bych obměnil, hodně se u nich spoléhalo na náhodu. Přesto zajímavý koncept, který si klidně zopakuji. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Má se jednat o reality show a podle toho to tak vypadá. Já s tím nemám naprostý problém. Je to věrné původnímu seriálu a zpracování se mi líbí. Možná ne všichni soutěžící jsou dostatečně zajímaví, ale na druhou stranu se jedná o první řadu a musí si to sednout. Je to nový formát, na který diváci (a i soutěžící) nejsou zvyklí. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (2)

  • Ve 2. epizodě 1. série s názvem The Man With The Umbrella, konkrétně ve 26. minutě, postupuje hráč číslo 344. V českém dabingu je však místo něj řečeno číslo 334. (Zix.)
  • První kolo soutěže se konalo v Cardington Studios v anglickém Bedfordu. Na place byly velmi nízké teploty. Lze vidět, že soutěžící měli často ruce v kapsách, právě kvůli zimě. (kateisgreat)

Reklama

Reklama