Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (827)

plakát

Vyproštění 2 (2023) 

Možná té akce bylo až moc, ale byla tak dobře natočena a uvěřitelně, že to šlo přežít. Příběhově o ničem, ale akce to nahradí. Fajn akční jednohubka, jako v případě prvního dílu.

plakát

Zapeklité dědictví (2024) 

Ruku na srdce - je to od našich sousedů. Kdybychom to natočili my (a zcela jistě by tam hrál bohužel Langmajer), lepší by to nebylo. Možná by to bylo ještě horší a trapnější. Fajn jednohubka z velkého sídla s jednou nevyjasněnou vraždou.

plakát

Devátá brána (1999) 

Mluvíme a mluvíme. Kouříme jednu cigaretu za druhou. Pak si to rozdáme před hořící zříceninou. A pak přijde konec bez nějakého většího objasnění. Hvězdy jen za ty knihy a vášeň, kterou si k nim film držel.

plakát

Muž na výpomoc (1971) 

Spíše drama s hávem westernu. Fajn jednohubka, kterou ale bohužel rychle zapomenu.

plakát

Prolhané krásky: Prvotní hřích (2022) (seriál) 

1. - 2. série - 60 % Rozhodně nejsem věková cílovka, ale i tak fajn teen (to teen je důležité) slasher, který věřím, že u náctiletých (hlavně asi divaček) funguje. Původní seriál znám a jelikož značka není tak ždímaná, tak si jakýkoliv seriál rád pustím, i když to není žádná velká slává. Co si ale budeme, prostě chcete vědět, kdo je Áčko (nebo pak další záporák) a vraždí...

plakát

Cizinci: Kapitola 1 (2024) 

Je rozhodně dobré vědět dopředu, že se jedná o příběh rozdělen do třech filmů. Pokud ne, tak s finálem bych fakt spokojen nebyl... Jinak to celkem šlo. Nejhorší je, a to skoro vždy, nelogické chování postav. Ale zase na druhou stranu, kdyby se postavy chovali racionálně, tak nemáme žádný film... Hodnocení ještě možná upravím podle toho, jaké vysvětlení a závěr dostanu v dalším (nebo až v tom třetím) filmu.

plakát

Uteč (2017) 

Krásně pomalu budovaná atmosféra, kde nevíte, jak to tedy vlastně je a co od následujících minut čekat. Tento typ hororů mám rád. Nemusí v něm být nic nadpřirozeného a přesto máte při sledování divný pocit...

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

1. série - 80 % Hry neznám, i přesto jsem si seriál užil. Věřím, že zde muselo být spousta pomrknutí na hry. Příběh hezky jednoduchý, ale s postupným odhalováním pravdy. Vyšší rating pomohl, fajn postavy a jejich progres. Za mě spokojenost.

plakát

Godzilla Minus One (2023) 

Válka sotva skončila a hned je jde devastovat monstrum a vůbec se s nimi nesmolí. Povedené dílko, které navzodry malému rozpočtu vypadá úctyhodně. Příběhově ucházející a dostal jsem asi i víc, než bych od další Godzilly čekal. Spokojenost.

plakát

Barvy zla: Červená (2024) 

Poláci to umějí lépe, o tom už jsem se sám předsvědčil u několika jiných snímků a seriálů. Asi fajn, ale není to moc záživné a je to celkem průhledné.