Reklama

Reklama

Šest smyslů Berlína


Šestý smysl (E06)

(epizoda)

Obsahy(1)

K symbolům Berlína patří betonová zeď, která po řadu dekád půlila město na Východ a Západ. Tato dualita je tu stále přítomná. U torza berlínské zdi se symbolicky potkává trojice Čechů tří generací – příběhy dvou z nich zeď určila fatálně, a ta třetí se snaží přelézat neviditelné sociální zdi, na které lze i dnes ve svobodomyslném Berlíně narazit. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Anianna 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavá série. Tenhle díl je pro mě ale plný otazníků. Žádný z aktérů, myslím, nebyl v Berlíně tak ukotven, aby mohl říct, že je tam doma. Takže trochu smutné. No, aspoň vím, kam se kdysi ztratila krásná a úspěšná Jitka Zelenohorská. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tématem je spíš samota. "Přátele se dají najít jen v rámci národních komunit, ale Ćeši říkají, že se vystěhovali protto, aby se nemueli setkávat s Čechy" říká česká lékařka, která našla s manželem pro malé dítě po dlouhém hledání k pronájmu jen malý krcálek. Další hrůza chlápek vyleze ze sauny a dá si pivo i když alkohol snižuje účinky saunování. K shlédnutí zde:  https://www.ceskatelevize.cz/porady/13826841104-sest-smyslu-berlina/221562263210006/ ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama