Reklama

Reklama

I Feel You Linger in the Air

(seriál)
  • Thajsko หอมกลิ่นความรัก
všechny plakáty

Recenze (3)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Pokud někomu nesedí reinkarnace a cestování v čase, zpomalené tempo vyprávění verze uncut, tak to asi nebude seriál pro něj. Pro mě ale byl. Výborně vymyšlený, promyšlený, mnohovrstevný příběh mě pohltil spolu s hudbou a hereckými výkony i zpracováním. Přirostly mi k srdci téměř všechny postavy (včetně i těch dvou jakoby neThajců Roberta a Jamese), nejen ti dva hlavní, kde pro mě osobně dominoval sympatický Bright. Mnozí budou tápat nad koncem, protože je potřeba se dívat až na konec posledního dílu ZA TITULKY (!!). Trošku jsem pátral už dříve, neboť mě seriál zaujal a sledoval jsem jej už dřív s automatem a první série pokryla pouze Knihu 1, kde vystupuje Khun Yai v roce 1927. Ale existoval ještě Velitel Yai v roce 1700, který se tam mihne několikrát a konec této první série (před závěrečnými titulky) je z konce Knihy 2 (neboť se neví, jestli budou pokračovat druhou sérií kvůli rozpočtovým omezením), kdy nastupuje Yai Kanthorn v roce 2023, reikarnace Velitele (1700) a Khuna (1927), je to vnuk Leka, mladšího bratra Knuna Yai-e. Je to ještě daleko složitější, ale to už se netýká tak moc odvysílané série. POZNÁMKY POD ČAROU: - neovlivnily mé hodnocení, ale Joma, architekta, zpizdili tím deklem na hlavě do podoby sedmáctiletého ptáčete bez obočí a čela, vyoraného hovňouse, a někdy vypadal spíše komicky, obočí jsem viděl alespoň ve 12. díle ve scénách v bytě se sestrou ...  4x10 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Dokonalé. Nikdy jsem si nemyslel, že historické drama může být tak dobré. Přestože IFYLITA má stopáž přes 13 hodin, ani minutu jsem se nenudil. Okouzlující hlavní postavy Jom a Yai si mě hned získaly extrémní chemií. Zejména Nonkul v roli Joma, který jen výrazem tváře dokáže na diváka přenést emoce, a to zejména v prvních epizodách, kde je jeho beznaděj, zoufalství a ztracenost extrémní. Překvapil mě propracovaný scénář, který dával logiku a všechno to do sebe zapadalo. Kinematograficky velmi působivé. Skvělá hudba. Není co vytknout. Série si zaslouží pocty a ocenění, a uznání veřejnosti. Skvělý milostný příběh, bezpochyby. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Wau. Čo viac k tomuto dodať? Priznávam, že som nemala priveľké očakávania od niečoho, čo začína cestovaním v čase o takmer celé storočie dozadu, no vzhľadom na skvelé hodnotenia na MDL som si povedala, že tomu dám šancu. A zamilovala som sa na prvý pohľad. Očakávala som niečo podobné ako príbeh Uea a Kinga z Our skyy 2, no zostala som veľmi príjemne prekvapená, keď podobný koncept spracovali úplne iným spôsobom. Herci boli perfektní a ja som si užívala každý ich spoločný moment. Vedľajšie postavy si ma takisto naplno získali a nemôžem si pomôcť, ale James mi neskutočne pripomínal vlkolaka z Twilightu. Možno práve preto som ho nedokázala nemať rada. Finále bolo priam geniálne a už teraz sa nemôžem dočkať druhej série. Trochu sa obávam o jej spracovanie, no verím, že tvorcovia si dajú záležať na úplnej dokonalosti. Herci v sebe majú protipólne magnety, takže verím, že ich budem milovať rovnako ich postavy seba navzájom. ()

Reklama

Reklama