Reklama

Reklama

Kimi to Nara Koi wo Shite Mite mo

(seriál)
  • Japonsko 君となら恋をしてみても (více)
všechny plakáty

Recenze (3)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Už podruhé Enoshima, malý poutní a turistický ostrov, jež navštíví ročně několik milionů návštěvníků a který je součástí půlmilionového japonského města Fudžisawa, a to je součástí Velkého Tokia, největší aglomerace světa. Poprvé se o tomto krásném místě zmiňuji v výborném seriálu His: Koisuru Tsumori Nante Nakatta (2019), který na GT také máme a je skvělý tak, že ještě malinko u mě přebije tento pěkný, jednoduchý a upřímný seriál a dvou čistých duších, který jsem si schválně vybral pro jeho kratší stopáž a chtěl jsem si oddechnout. To vyznání lásky, přitažlivosti, bylo "japonské" až na půdu, tak stroze a toporně milé, až mi vykouzlilo úsměv na tváři. A protože His: Koisiru ... jsem hodnotil 9.5, tak tento miloučký seroš hodnotím také vysoko, 8.8 (8999 = čtyři hvězdy tady) ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Příběh je tak jednoduchý, ale přitom tak působivý. Sledujeme zde něžné, ale vážné projevování náklonnosti mezi Amanem a Ryujim hned od první epizody. Líbí se mě komunikace mezi hlavními postavami, protože nikdy nedochází k žádnému nedorozumění. Když je problém, promluví si o tom. Jejich vztah není příliš komplikovaný a je založený na upřímnosti. Kvituji s povděkem, že příběh se odehrává na japonském přímořském venkově. Lokace jsou vážně úžasné. Chválím i soundtrack. Nikdy jsem nepřeskočil úvodní a závěrečný song. Tohle je opravdu vydařená série. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Nebolo to skvelé, ale aj tak som si príbeh užila. Od piatich krátkych epizód nemôžete čakať nič veľké, no priestor, no ten bol dostačujúci na to, aby dej poskytol všetko potrebné. Amaneho som z nejakého, dovolím si povedať, že celkom pochopiteľného dôvodu, nemala rada a jeho vystupovanie mi tak trochu kazilo dojem. Ryujiho som ale naopak milovala a aj napriek malým nedostatkom bolo vidieť ako sa tieto dve postavy krásne dopĺňali. Nádherné prostredie japonskej prímorskej oblasti tvorilo dokonalú atmosféru, v ktorej sa ich vzťah pomaly vyvíjal a záver spôsobil, že sa mi v bruchu objavil kŕdeľ motýľov. ()

Reklama

Reklama