Reklama

Reklama

Unsuojinnal

(seriál)
  • Jižní Korea 운수 오진 날 (více)
Jižní Korea, 2023, 10 h (Minutáž: 60 min)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Oh Taekovi (Lee Sung-min), obyčejnému taxikáři, je nabídnuta vysoká cena za odvoz cestujícího do Mokpo. Neochotně souhlasí, ale poté si uvědomí, že jeho cestující je sériový vrah. Oh Taek se nyní musí vydat na jízdu plnou děsu a použít všechnu svou mazanost a vynalézavost, aby přežil. (HanzoBureshi)

Recenze (3)

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Další skvělá korejská psychojízda! První díl nezaujal, ale od druhého to byla napjatá jízda, kdy v druhé polovině seriálu se obrátí role. Díl č. 6 a č. 10 jsou TOP! Mělo to ale jen jednu chybičku, a to takovou, že tuhle zápletku mohli shrnout v šesti, maximálně v osmi dílech. Na těch 10 dílů to bylo docela natahované. Záporák byl velmi dobře zvolený herec, dobrý psychopat. 80% ()

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Když jsem tento seroš začal sledovat, tak jsem si říkal, že to vypadá mnohem lépe než Sympathy for the Devil, a vypadalo to na pohodovou jednohubku, jenomže po pár hodinách mi došlo, že jsem se totálně spletl, protože je to naprostý PSYCHOGRANÁT! První díl mi nabídl lehce nadprůměrný rozjezd, protože to vypadalo, že ten příběh má jasný a předvídatelný cíl. Byl tu taxikář, který vypadal jako veselý taťka šmoula a tajemný zákazník. Při dalších dílech nastalo trochu i napětí a akce, takže kvalita vystoupila trochu výše. Nečekal jsem, že ale poté dostanu naprostou psycho bombu, která odstartovala mé touhy pustit si další díly. Poté přišla věc, kterou jsem si poslední dobou oblíbil a to, že tu jsou v podstatě dvě éry, které jsou rozděleny časovým skokem. U konce té první části jsem si říkal, co jako bude teď? No, a dostal jsem asi to nejlepší cliffhanger a říkal jsem si, že ta pravá psycho hra teprve začíná a drželo se to až do konce. Je tu skvěle znázorněný vývoj postavy taxikáře, kterého zahrál Sung-min Lee naprosto na jedničku a netušil jsem, čeho je schopný. Yeon-seok Yoo je v hraní psychopata naprosto špičkový. Má to i parádní soundtrack, který perfektně vystihuje dané situace. Je to pro mě překvápko. Začátek je takový normální a Jeong-eun Lee mi tam přišla trochu na sílu, ale poté to bylo ok. Jinak je všechno luxus. Mé hodnocení: 9/10 ()

cantinho 

všechny recenze uživatele

Neskutočná zmes odkazov unikátnych filmov Collateral, Seven a DRÁMY ako to vedia len bratia Kórejci v tomto diele ... Ďakujem za tento počin !!! málokedy mi seriál nedovolí sa ani vyšťať a držať v napätí do konca...  všetkým vyznávačom kvalitnej kórejskej cinematografickej tvorby povinnosť! ()

Reklama

Reklama