foto

Sung-min Lee

  • nar. 4.12.1968 (49 let)
    Bonghwa, provincie Severní Kjongsang, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gongjak
Mokgyeokja
2017 Balambalambalam
Boangwan
Mayakwang
Rieol
2016 Geomsawejeon
Gutbai singgeul
Robot, Sori
2015 Sonnim
2014 Banghwanghaneun kalnal
Bigmaechi
Doogeundoogeun nae insaeng
Gwanneungui bubchik
Kundo: Čas pomsty
2013 Byeonhoin
Mai riteul hieoro
2012 Hawooling
Nae anaeui modeun geot
Yeolyeodeolb, yeolahob
2011 Chaepowang
Dongilbum (TV film)
Goyangyi : jookeumeul boneun doo gaeui noon
2010 Beseuteuselleo
Budanggeorae
Haegyeolsa
2009 Dok
Jageun yeonmot
Kape neuwareu
Teuraiaenggeul
2008 Gogo chilship
Hodný, zlý a divný
2007 Riteon
Skryté paprsky slunce
2006 Miseuteo robin ggosigi
2005 Bidangoodoo
Malaton
Sonyeon, cheongooke gada
2004 Ballet gyoseubso
Ineogongjoo
Maengbu samcheon jigyo

TV seriály

2018 Kioku (TV seriál)
2016 Gieok (TV seriál)
2015 Hogooui sarang (TV seriál)
Hwajeong (TV seriál)
2014 Bigmaen (TV seriál)
Misaeng (TV seriál)
2013 Miseukoria (TV seriál)
Monseuta (TV seriál)
Namjaga saranghal ddae (TV seriál)
2012 Arangsaddojeon (TV seriál)
Botongui yeonae (TV seriál)
Chingu joonae beomini issda (TV seriál)
Deokingtuheocheu (TV seriál)
Goldeuntaim (TV seriál)
2011 Beulein (TV seriál)
Mai peurinseseu (TV seriál)
Nae maeumi deulrini (TV seriál)
2010 Geulroria (TV seriál)
Majimak flashman (TV seriál)
Pasta (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Sarangeun amuna hana (TV seriál)
Taeheehyekyojihyeoni (TV seriál)
Teuripeul (TV seriál)
Yeolhyeoljangsaggun (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
2007 Mawang (TV seriál)
2006 Annyounghaseyo haneunim (TV seriál)
Deuksususailji: 1Hokwan sakeon (TV seriál)
2004 O! Pilseung bong sun yeong (TV seriál)

TV pořady

2018 인체탐험대 (TV pořad)
2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace