Reklama

Reklama

Recenze (4)

1kiki16 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se na seriál o závodnících, mám ráda automobilové závody. Nevěděla jsem úplně co mám čekat od Omegaverse tématu, protože to moc neprožívám, ale bylo to tady zahrnuto do děje naprosto v pohodě a také to bylo díky tomu mnohem zajímavější. Celý tento projekt byl pro mě výjimečný, už od začátku, kdy vybrali herce a ti prošli cestou ke svým rolím, kterou jsme mohli sledovat až přes unikátní téma v seriálu, který byl úplně bez žen a zabýval se dost závažnými problémy. Místy je to opravdu drsné. Příběh nebyl dokonalý, ale to pro mě naprosto zachraňovali herci. Původně jsem se těšila na Pavla, Nuta a Michaela, které už jsem znala, ale nakonec si mě získalo všech 12. Předváděli ve svých rolích opravdu dobré výkony. Jako postava mě nejvíce zaujal Way a že ho hrál Nut to jenom ještě víc zpříjemnilo. Pavel byl super a za mě musím vyzdvihnout hlavně intimní scény Alana a Jeffa. Co ještě na tomto seriálu miluju jsou písničky, úvodní píseň je naprostá bomba a ani se nezmiňuju o choreografii k ní. A všechny vydávané písničky k postavám v průběhu příběhu byly super a vážně mě to takto bavilo. Já se s kluky ještě určitě neloučím, myslím, že se k tomuto seriálu párkrát vrátím, prostě je pro mě něčím výjimečný a za mě určitě doporučuju vidět. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Seriál ze závodnického prostředí začal ve velkém stylu a po chvíli mi i přestalo vadit, že celý tým mechaniků a všichni ostatní kolem jsou kluci co mají rádi kluky a vždy byli vystajlováni do podoby hezounků z plakátu, čistí jak sněhurky, bez umaštění a kapky kolomazu na montérkách. Pavel to jistil, zmužněl a herecky vyspěl. Charliemu jsem zezačátku nevěřil, ne herecky, ale jako postavě (podezříval jsem ho z leváren vůči objektu jeho touhy, ale nebylo tomu tak a moc se mu na můj vkus "vtíral" do přízně). Musím ale uznat, že intimní hrátky byly zcela precizně vypilovány a všichni zúčastnění do toho dali maximum, poprvé po dlouhé době jsem viděl v BL líbat dva mladé muže s naprostosto dokonalým hereckým provedením, žádné ryby, panáci, figuríny, štítivky, nahnuté postavy. Vůbec výběr herců byl excelentní a svých postav se zhostili suprově, Pete supersympoš i ušáček Kenta, i když to byla záporná postava. Za herectví nejraději za jedenáct a za hudbu za deset.Celé se to ale v průběhu dalších dílů řítilo do mystična, příběh se začal zamotávat a mnohdy mi to začalo připadat jako absurdní guláš pomateného scénáře s prodáváním dětí (co s těmi dětmi noví "majitelé" dělali?), scény zdrhnutí a únosů a pall mall všeho na mě vybafl ve dvanácté epizodě, když unesli Jeffa (snad byl vybaven smyslem "vidět dopředu v čase" ?). Kromě scénáře pokulhávalo i zpracování (ve dvou posledních epizodách minimálně tři střihy prozrazující nesprávně navazující scény (Way-Babe, Kenta-Tony, Alan-Jeff). Příbeh jako knihu jsem nečetl, nevyhledávám to a pak nejsem zklamán, že seriálový projekt byl natočen jinak, je to pro mě samostatná jednotka, a i když seriál nebude na úplné špici v celosvětovém hodnocení BL seriálů, tak u mě bude na špici v zapamatovatelnosti, ti kluci mi budou chybět, howgh ... 810108 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Úvodní epizody, které se odehrávají na pozadí automobilových závodů jsou naprosto dokonalé. Má to originální příběh, šílené tempo, a Pavlovo herectví je tak okouzlující... Hodně se mě líbil všudypřítomný dotěrný Charlie. Ta postava se mě líbila od začátku až do úplného konce. V polovině seriálu začíná do příběhu prolínat kriminální zápletka, která tempo a roztomilost úvodních epizod poněkud narušuje. Závěr seriálu je hodně vyhrocený a uspěchaný, a mám pocit, jako kdyby nebylo vše dovyprávěno. Ale i tak jsem si seriál velmi užil, a to nejen díky hlavnímu páru Babe/Charlie, ale i díky v pozdějších epizodách dominujícímu páru Alan/Jeff. Četné, a skvěle ztvárněné intimní scény obou hlavních párů jsou třešničkou na dortu. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Tomuto sa hovorí horská dráha... Nie som veľkou fanúšičkou omegaverse, no bola som zvedavá, čo sa z príbehu vyvinie a zostala som naozaj príjemne prekvapená. Už or prvej epizódy bolo jasné, že v príbehu bude mnoho akcie, no nečakala som, že dej naberie až takýto spád. Bola som pripravená na niečo ako Love in the air, no hoci majú tieto dva seriály niečo spoločné, nie je toho vôbec veľa. Chémia medzi Babom a Charliem iskrila natoľko, že oslepovala všetko ostatné naokolo. Ich scény boli jednoducho nezabudnuteľné a či sa už správali ako zamilované hrdličky, pomáhali jeden druhému, snažili sa navzájom ochrániť alebo sa hádali, herci do toho vždy vložili maximum. Videá zo zákulisia a fanmeetingov sú len dôkazom toho, že Pavel a Pooh sú perfektným duom a pevne verím, že ich čoskoro uvidím v ďalšom projekte. Vedľajšie páry boli takisto skvelé, no tu neplatilo pravidlo "side couple steals the show". Babe a Charlie hviezdili za každých okolností. Mňa si ale naplno získal Way. Viem, čo si o ňom drvivá väčšina myslí, najmä po TEJ udalosti, no stojím si za tým, že by to aj tak nedokázal urobiť. S P O I L E R >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Way Baba úprimne a od srdca miloval. Nedokázal by mu ublížiť, a pokiaľ by zo náhodou zašlo až tak ďaleko, nikdy by si to neodpustil a vyčítal by si to do konca života. Nepoznám nikoho, kto by ho mal rád a po TEJ udalosti ho všetci nenávideli, ale ja som vedela, že dostane svoju redemption arch a že napokon si získa srdcia všetkých. To isté platí pre Kentu. Kent ma prekvapil na plnej čiare. Pred pár hodinami som niekde čítala teóriu, že Tonymu bodne nôž do chrbta. On to urobil Doslova. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< R E L I O P S Mala som tušenie, čo príde na konci, no predsa ma to zlomilo. Najlepší zážitok spojený s Pit babe, bolo pozeranie 8. alebo 9. epizódy na tablete v autobuse. ()

Reklama

Reklama