Reklama

Reklama

Ty jo! Vánoce

(seriál)
Jihoafrická republika, 2023, 3 h 27 min (Minutáž: 31–38 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Single třicítka Thando si vymyslí, že má přítele, aby jí rodina dala pokoj. Teď má ale 24 dnů na to, aby nějakého sehnala a přivedla ho na Vánoce ukázat. (Netflix)

Recenze (3)

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Proč mi Netflix nabídl tento seriál? Ne, tohle je fakt blbý, ale opravdu, asi tak jako výzdoba Bílého domu v tomto roce... odpad ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Ajaj, buď nejsem já cílový divák nebo nežiju v regionu cílového diváka, ale tento seriál mi přišel jako dost podprůměrná rádobyvtipná nuda. Přišlo mi, že postavy mezi sebou nemají žádnou chemii a navíc mi dost vadila Thando, což je průšvih, když je to hlavní postava. ()

Reklama

monika.lavri 

všechny recenze uživatele

To nemá cenu ani komentovat, třetí kopie během jednoho roku, člověk si říká: Skutečně nejsou jiná témata, nové inspirace, vážně musíte natočit seriál o stejném obsahu ještě i v Itálii a nyní v Africe? Původní a to ten norský je boží, ten jsem viděla již vícekrát, umírám smíchy u alergie na soby, ale netušila jsem, že se z toho stane něco co všichni poběží kopírovat. Kdyby si vzali jen inspiraci..., ale tohle? Zkrátka originál nepřekonáte, zbytečně vyhozené peníze do vzduchu, za mě odpad, ale dám jednu hvězdu, když jsou ty Vánoce. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama