Reklama

Reklama

Novoroční projev prezidenta republiky Petra Pavla

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2024, 10 min

Účinkují:

Petr Pavel

Recenze (5)

Ledkodlaq 

všechny recenze uživatele

Po mnoha letech je tu příjemná změna. Prezident nabídl konzistentní a smysluplný projev, dokonce jako řečník podal slušný výkon, trochu postrašil, ale spíše se snažil motivovat. Je opravdu příjemná změna mít prezidenta, který umí mluvit a slušně vystupovat. Nic jiného od prezidenta nečekám, jeho skutečné pravomoce jsou vcelku malé. Hvězdu jsem ubral za jeho podporu eura, které v našich podmínkách udělá více škody, než užitku. ()

Johny M. odpad!

všechny recenze uživatele

Začalo to celkem dobře, Pávek nikoho nezranil, ani se nijak neztrapnil, čtecí zařízení stíhal. Pak ale začal blábolit o populistech a extrémistech, chvalořečit EU a vyzývat přijetí eura a celý to šlo do píči... prostě Pávek. Napsali mu to dobře jeho loutkovodiči.... ()

KingDiamond odpad!

všechny recenze uživatele

Co čekat od vygumovaného zeleného mozku s komunistickou minulostí? Opět se potvrdilo, že tento automat na podpisy bez vlastního názoru pouze straší lidi bezpečnostní hrozbou, preferuje výdaje na zbrojení, podporuje kroky ukrajinského dobytka Fialy. Téměř celý projev byl výrazně depresivní. Jsem moc zvědavý, jestli tento provládní sráč otočí, až současná vláda nejpozději za necelé dva roky konečně půjde do hajzlu. To je vše, jdu zvracet!!! 🤮🤮🤮 ()

Reklama

Reklama