Reklama

Reklama

Uchvácení krále

(seriál)
  • Jižní Korea Sejak: Charmed Deceit (více)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Na královském dvoře probíhá nelítostný boj o moc. Sám král se přitom zaplete se zajímavou ženou, která tajně touží po pomstě, ale místo toho se nečekaně zamiluje. (Netflix)

Recenze (6)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Možná bylo lepší, že jsem začala koukat až trochu později, protože čekání skoro týden na další díl bych asi nedala, protože mě seriál na začátku moc nechytnul. A v kombinaci s anotací (ty Netflix umí tak dokonale, že kolikrát umí akorát odradit), to vážně na začátku nepůsobilo pro mě úplně ideálně. Ale postupně to šlo nahoru a já se opravdu bavila :) vážně moc fajn to nakonec bylo :) ()

Jankaxx 

všechny recenze uživatele

Dávám plný počet. Král byl na korejské poměry dost neobvyklý... byl totiž vždycky o tah napřed. Spoilery: jen tedy musíme odmyslet ty drobné vady na kráse, jakože nikdo nevidí že ten hráč paduku je nějaký krásný, drobounky a je to žena hadr! Střed seriálu je nejlepší. Dali tomu i happy end... ale na můj vkus až opravdu na poslední minutku. Mě by se líbilo víc prostoru pro ústřední pár a to finále kdy jsou spolu... nu což i tak za 5*  Ps: ten král se opravdu povedl. Neokoukany. Zvláštní mimika a výrazy tváře a nebyl to ten jejich korejský typicky slaďoch ()

Reklama

Jezinka 

všechny recenze uživatele

Seriál je plný intrik a předvídání tahů protihráče stejně jako ve hře padok/go.  O to je to zajímavější, že už si myslíte, že na stane chyba v plánu, ale on je to jen úhybný manévr.  Výborné tempo a gradace, poslední díly byly trochu slabší. ()

Koral17 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s uživatelkou Gada. Seriál je více méně fajn, ale čekala jsme něco jiného. Zejména silnou ženskou hrdinku, která se umí rozhodnout a stát si za tím. Seriál nám bohužel v hlavní roli naservíroval velmi slabou herečku, která měla pořád slzu na krajíčku a neustále ji v pravidelném rytmu klesala hlava. Asi na znamení, že je nešťastná nebo pod tíhou všech těch starostí. Působilo to divně až směšně. Jinak neměla žádné další herecké výrazové prostředky. Obsahuje spoiler Na krále dělala nepochopitelné podrazy (např. výměna nevěsty pro čínského prince bez králova vědomí). Co by se stalo, kdyby to čínský princ odhalil? Jak by na to asi strašně doplatil celý Čoson? Kde pak žila skutečná princezna? Proč se nevrátila na královský dvůr? Vždyť měla zůstat po boku svého bratra, proto původně nechtěla do Číny. Takových podrazů od hlavní hrdinky tam bylo víc, kdy nebrala ohled na lidi kolem sebe a ani na krále, ale král ji všechno odpouštěl.  Ostatní herci/herečky ale podali velmi dobré výkony a to včetně dětských představitelů. Zaujal zejména hlavní padouch (ministerský rada), kterému jsem někdy fandila víc než skrytě podrazácké kiterjong, tvářící se jako světice. ()

Gada 

všechny recenze uživatele

Za mne rozhodně zklamání, čekala jsem více. Zápletka pomsty slabá. Nečekejte moc romantiky, spíše se jedná o politické drama. Hlavní hrdinka mě postupem času vadila. Nemyslím si, že Se-kyung Shin je dobrá herečka. Přestože skoro celý seriál měla slzy na krajíčku, nedokázala jsem s ní soucítit.  Naopak herecký rozsah Jo Jung Suka mne překvapil mile. Nemluvě o tom, že konec byl vlažný a uspěchaný. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama