Reklama

Reklama

Stranger in the Woods

  • USA Look at Me
Trailer

Obsahy(1)

Sledujeme Olivii (Holly Kenney) a její přátele na dovolené. Poté, co se Olivia po pohřbu svého snoubence málem utopí s podřezaným zápěstím ve vaně, mají její přátelé podezření, že se pokusila zabít sama, ale ona věří, že ji někdo napadl. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Nevadí  mě, že je to přehlídka klišé vadí mě , že je to nudné a kromě 20 minut na konci se nic neděje. Konec je i překombinovaný jak ona tak on i ten třetí měly tolik možností někoho zabít a nezmohly se na nic. Ženská se prý pokusila o sebevraždu poté co zjistila, že její přítel, kterému řekla ne při žádosti o ruku zemřel při autonehodě. Ona tvrdí, že to nebyla ona , ale , že ji chtěl někdo zabít kamarádi jí nevěří. Jednou si zajdou na chatu k bratrovi jednoho z nich a jí se zdá , že po nich někdo jde navíc jí zmizí i pes. Většinu filmu jsou na té chatě a vykecávají si pak jeden zmizí a nikomu to nepřijde divné a pak máme už konec, který je místy  i vtipný, když se dva chlápci mlátí a nikomu neteče ani kapka krve. Pobavila hláška žer ty tlustá svině a potěšilo to, že ten pes přežil a závěrečné zúčtování  za to 5 procent. ()

lubosco 

všechny recenze uživatele

Celkom dobre postavený príbeh aj zápletka, až na debilné konanie postáv. Chýba tomu rozpočet to je vidieť, spomalené zábery a flashbacky sú sem-tam také nasilu, ale dalo sa to pozerať. Slabšie 3 hviezdy. ()

Reklama

B3n 

všechny recenze uživatele

Sú tu snáď všetky klišé takýchto filmov. Aj hlúpe konanie postáv, aj psychopat, ktorý má šťastie. aj hlavná postava, ktorej najbližší neveria, kým nie je neskoro. Nechýba ani povinná veta "Look what you made me do", ktorou sa psychopat zbavuje svojej viny a hádže ju na obeť. Ak vám nevadí, že ste niečo podobné v iných kulisách už veľakrát videli, tak smelo do toho. Inak nič moc. Autori sa snažia o nejaké stupňovanie atmosféry, aj sa to trochu darí, prírodné prostredie je ako stvorené pre tento typ filmu. ()

Reklama

Reklama