Reklama

Reklama

Případ převážně neškodný

  • USA They Called Him Mostly Harmless
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je ve stanu nalezena mrtvola vyhublého muže, šerif okresu Collier ví, že se nejedná o běžný případ. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nález mrtvoly ve stanu vypadá jako velká záhada a dokument se celou dobu tuto domněnku snaží držet při životě. V hlavní roli jsou amatérští vyšetřovatelé, kteří se v éře true crime množí jako houby po dešti. Vlastně by to nebylo vůbec špatné, kdyby se neukázalo, že zrovna pro tuto oběť opravdu není nutné vůbec truchlit. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

V parku Everglades se ve stanu najde mrtvola muže. Ten u sebe nemá žádnou elektroniku, žádné doklady, jídlo a peníze však zůstaly. Policie se snaží zjistit jeho identitu a započne tak hon na osobu, která se pouze představuje jako ''převážně neškodný''. Svědčí tu lidé, kteří jej potkali na tůře a podělí se tak o zážitek s ním, do toho se vloží amatérští detektivové na facebooku, no a máme z toho viral a téměř celonárodní událost. Bylo těžší odhalit, co dokument vlastně představuje, jakým směrem se vydá. Je to trošičku true crime, trošku mystery, ale asi úplně ne něco, z čeho bych se měl posadit na prdel. Přesto je to docela poutavá honba za zjištění identity neznámého člověka, kde hlavní roli hraje jak odhodlání, sociální síť, DNA, tak i otázka, jak je možné, že někdo může při moderních technologiích takto zmizet. ()

K1K0 

všechny recenze uživatele

Práve som dopozeral tento záhadný pribeh, toľké halo okolo zmiznutia jedného neznámeho turistu, že sa to musel dostať až do tv ako dokument ktorý vyšetrovali a natáčali amatéri. Už som videl viacero podobynch prípadov, napríklad kedy zmizli malé deti bez stopy, čo je omnoho viac desivejšie a pre rodičov srdcervúce ako toto. Neviem za mňa obyčajný dokument ktorý mal zostať niekde na internete. Pán neznámy vypada ako veľký sympatak, a chápem tých ktorý si naňho zvykli, ako napríklad pani ktorá ho videla prvý krát a hneď mala pocit že ho pozná. Je to smutne ale taký je život a je nesmierne veľa podobnych prípadov ktoré sa v živote stavajú. ()

Reklama

Reklama