Reklama

Reklama

Mu zhong wu ren 2

Recenze (3)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Martial arts historická pecka z Číny! Slepý Bounty hunter je zpátky v dokonalé formě. Už jednička byla výborná a tohle je na podobné úrovni. Miu Tse je opravdu frajer s vysokým skillem a s jakou elegancí a stylem poráží nepřátelé je radost na pohled. Vizuálně to vypadá perfektně a ikdyž je to dějově jen Revenge Road movie, tak kamera, choreografie a bojové scény film vyzdvihují do vysokého nadprůměru. V prvním díle se sice více lámaly končetiny, zde využívá častěji meč, ale užil jsem si to parádně. Chce to trilogii. 80% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Dívka Zhang Xiaoyu (Yang Enyou) se stává svědkem masakru, ale dojde k záměně a zabit je její mladší bratr Cao. Zhang požádá slepého lovce odměn, aby ho pomstil, ale Cheng Xiazi (Xie Miao) to odmítne... Jednoduchý funkční příběh o pomstě, který nabídne velké množství kinetických soubojů s meči. Příběhově mi to sedlo lépe jak první film Eye for an Eye: The Blind Swordsman (2022) a rád bych v budoucnu viděl pokračování. Film dporučuje ke zhlédnutí osm slepých bojovníků z deseti. ()

Reklama

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Príbeh klasika Bčko revenge story s mladým zasranom, ale tie súboje a kamera čo robí je MASAKER!!! Každý úder doslova fyzicky bolí, choreografia každého súboja je TOP a hlavne originálne originálna, a kinetika záberov hýbe aj Vami na sedačke!!! Slepí čínsky "Zatoichi" likviduje súperov takou štýlovosťou a brutalitou, že už teraz môžem oznančiť tento skvost za martial art film roka 2024!!! Áno fyzika je občas mimo realitu, ale pozerá sa na to luxusne... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama