Reklama

Reklama

Dune: Part Three

všechny plakáty
? %
USA, 2028

Předloha:

Frank Herbert (kniha)

Diskuze

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

lip2

Na scénáři se dělat začalo, ale ještě není hotovej. Každopádně to bude spíš 2030 no. 2025 rozhodně ne, to tady spíš někdo z administrátorů nadhodil random datum, aby zde mohl být ten profil a diskuse.

lip2

lip2 (hodnocení, recenze)

Sám Villeneuve říkal ,že i když Bude duna 3 schválena tak si chce dát od Duny pauzu to znamená ,že 2025 je bez šance navíc se ani nezačalo dělat pořádně na scenáři a Villeneuve půjde do pokračovaní jedině když bude scenář dobrej.

na příspěvěk reagoval higuain

Exact

Exact (hodnocení, recenze)

špekuluje sa že by mala vyjsť koncom 2027 alebo začiatkom 2028.. :/

Související novinky

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Tržby druhé Duny zcela předčily první díl

Tržby druhé Duny zcela předčily první díl

17.03.2024

Epickému science fiction v režii Denise Villeneuvea se po osmnácti dnech v kinech velmi slušně daří. V neděli 17. března dosáhl snímek Duna: Část druhá celosvětových tržeb téměř 495 milionů dolarů (z… (více)

Bude Villeneuve u třetích dílů Duny a Sicaria?

Bude Villeneuve u třetích dílů Duny a Sicaria?

05.02.2024

Začněme tím podstatnějším. Za pár týdnů se všichni budeme nadšeně kochat obřími červy ve druhém díle Duny, který zadaptuje zbytek první knihy od Franka Herberta. Sága z pera slavného spisovatele ale… (více)

Dočkáme se třetí Duny?

Dočkáme se třetí Duny?

29.08.2023

Jedna by byla málo, dvě jsou fajn, ale co takhle tři? Ačkoliv vizionářský režisér Denis Villeneuve (Sicario, Blade Runner 2049) původně zamýšlel zadaptovat velkolepou sci-fi Duna spisovatele Franka… (více)

Reklama

Reklama