Reklama

Reklama

Hierarchie

(seriál)
Jižní Korea, 2024, 7 h 38 min (Minutáž: 58–75 min)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Čušinskou střední má pod palcem úzká a pečlivě vybraná skupinka studentů. Pevnou nadvládu nad školním světem jim ale naruší nový tajnůstkářský spolužák. (Netflix)

Recenze (3)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vyloženě nekoukatelné, ale takové korejské (překvapivě). Jednoznačně by seriálu slušel kratší formát, cca alespoň o tři díly. Takto zde bylo spousta hluchých míst. Chování postav bylo místy úplně nelogické a dialogy debilní. Na stanu druhou, jako sonda do vnímání sociálního postavení v Koreji docela dobré. Je docela vtipné pozorovat, jak chtějí být děsně svoji a přitom téměř ve všem kopírují USA a západní Evropu. Za mne 45%. ()

Gada 

všechny recenze uživatele

Zápletka nebyla zrovna těžká, ale děj měl hlavu a patu. Chemie hlavních hrdinů intenzivní a jejich výkony byly více než dobré. Asi budu patřit k menšině, ale mě se to líbilo. Jediné co bych změnila, byl konec. ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Asi to měl být poučný seriál a zobrazit jak velké jsou rozdíly mezi vyšší a nižší třídou. A to se i celkem povedlo. Líbila se mi hlavní herečka i když ji vůbec neznám a ta romantika a drama byly trošičku zbytečný i když to chápu. Nemůžu to úplně kritizovat, protože se mi to vlastně i líbilo ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama