Reklama

Reklama

Shania Up! Live in Chicago

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 2003, 120 min

Koncert country - popové zpěvačky Shaniy Twain, živě z Chicaga. Písně:

Man! I Feel Like a woman
Up!
Honey I'm Home
She's Not Just a Pretty face
When you kiss me
Forever and for always
Ka-ching!
Don't be stupid (You Know I Love You)
That Don't Impress Me Much
I'm Gonna Getcha Good!
From This Moment On
No-One Needs To Know
Thank You Baby! (For Making Somebody Come So Soon)
It Only Hurts When I'm Breathing
Juanita
Whose Bed Have Your Boot Been Under?
Any Man of Mine
In My Car (I'll Be The driver)
(If You're Not In It for Love) I'm Outta Here!
You're still the one
Nah!
Rock This Country! (Lenarek)

(více)

Recenze (7)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Koncert této sličné Kanaďanky není ani tak o vizuálních parádičkách jako o muzice, která, ač je country někde mimo rejstřík mého hudebního zájmu, potvrzuje teorii, že nemusíte poslouchat jen Carminu Buranu, abyste se cítili osvěženi a líp. A je to vidět i na reakcích publika, které si zpívá nejen písničky z veleúspěšného rockově naladěného alba Come On Over ale i z nového Up! spolu se Shaniou, jíž se podařilo být nejprodávanější country zpěvačkou na světe. "Rock this country" zpívá ona a já řikám: proč ne?! ()

hunterN 

všechny recenze uživatele

Naprostá lahůdka pro všechny milovníky současné moderní country a nejen pro ně. Svým pojetím přesahuje Shania hranice žánru a není divu, že se zařadila mezi nejúspěšnější hudební interprety populární hudby. Lituji jen jednoho, a to, že jsem neměl možnost tento koncert sledovat naživo přímo v Chicagu. ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně za pět *. Parádní koncert; nemám nic proti okázalým show, jaké dělá třeba Madonna, ale tenhle koncert bez zbytečných pozlátek tanečníků a složitých vizuálních efektů je, jak už tady taky zaznělo, hlavně o muzice. Navíc na Shaniu se krásně kouká, není to (nebo aspoň v r. 2003 nebyla) žádná umělá Barbína, ale přirozeně krásná ženská. Kdyby to tu šlo, tak bych snad "ulomil" jen špičku jedné hvězdičky za absenci "When" a "Come on Over", ale je to vynahrazeno tím, že tu není snad jediná písnička, která by se mi nelíbila nebo mě nezaujala. ()

Zajímavosti (1)

  • Televizní premiéru, která se odehrála 19. 8. 2003 na NBC, sledovalo více než 8,87 milionů diváků, čímž se koncert v žebříčku nejsledovanějších koncertů zařadil za „A New Day... Live in Las Vegas od Celine Dion“ z roku 2003. (MistrTom)

Reklama

Reklama